Psujem, izgovorim svašta, pa mi bude krivo! Aleksandra Prijović o svađama sa Filipom

28.04.2021

16:12 >> 16:07

0

Pevačica objašnjava da ona i njen suprug nikada nisu imali veliku raspravu i da se najčešće prepiru kada su društvene igre u pitanju

Psujem, izgovorim svašta, pa mi bude krivo! Aleksandra Prijović o svađama sa Filipom
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njen emotivni partner Filip Živojinović sklopili su brak u junu 2018. godine, a iz njihove ljubavi rodio se sin Aleksandar. Njih dvoje odlično funkcionišu, a one sitne čarke i svađice imaju ni manje, ni više, nego zbog društvenih igara.

Naime, Prijovićka ističe da ne voli da gubi, te kada dođe do tog momenta, ona i psuje, ali kako kaže, naposletku joj bude krivo.

– Ja sam više takmičarski nastrojena, ne volim da gubim, kad igramo neke društvene igre… Kad gubim, sve mu psujem, bolje da ne govorim šta on kaže! (smeh) Ne lete stvari, ali stvarno ne volim da gubim, pa izgovorim svašta i posle mi bude žao – ispričala je Aleksandra.

Aleksanra Prijović i Filip Živojinović ATAImages/M. M.

Prijovićka ističe da ona i njen emotivni partner nikada nisu imali neke ozbiljne svađe zato što kada je ona „raspoložena” za to, Živojinović je namerno ignoriše.

– Ako sam ja nervozna i hoću da se svađam, on me ne sluša uopšte i ja se svađam sama sa sobom, zato se nikada nismo ozbiljno posvađali, jer on mene iskulira i to tako prođe – rekla je Aleksandra za „Telegraf.rs”.

M.M./ATAImages

Podsetimo, Aleksandra je nedavno ispričala da naslednik Aleksandar liči na tatu, ali i da bi uskoro volela da dobije ćerkicu.

– Ne mogu da verujem da dete može toliko da liči na oca. Vezan je za oboje, ali je naišao period da je za tatu najviše vezan. Kod mene nije slučaj ono da su sinovi više vezani za majke, tako da ću morati da rodim ćerkicu – rekla je Prijovićka kroz smeh u emisiji „Premijera”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike