Konačno će pričati u svoje ime! Britni Spirs dobila dozvolu suda da im se samostalno obrati

29.04.2021

08:04 >> 10:12

0

Na ročištu, koje je zakazano za 23. jun, pevačica će govoriti o starateljstvu koje njen otac nad njom ima od 2008. godine

Konačno će pričati u svoje ime! Britni Spirs dobila dozvolu suda da im se samostalno obrati
Copyright Britni Spirs Profimedia

Britni Spirs konačno će moći da govori u svoje ime pred sudom.

Sud je procenio da je pevačica spremna da se obrati sudijama, a njen advokat Semjuel D. Ingam III rekao je kako ga je Britni zamolila da od suda zatraži statusno saslušanje na kom će ona moći da se obrati direktno sudu. Advokat nije otkrio o čemu bi Britni tačno želela da govori na sudu, ali je rekao da se radi o statusu starateljstva.

Sudija Brenda Peni odobrila je molbu i saslušanje zakazala za 23.jun.

Britni je od 2008. godine pod nadzorom staratelja i izrazito se protivi da njen otac Džejmi Spirs bude staratelj njenih poslova i finansija. Džejmi je ranije odstupio sa te pozicije zbog zdravstvenih problema.

Britni i Džejmi Spirs Profimedia

Podsetimo, Britni trenutno komunicira sa fanovima putem društvenih mreža gde objavljuje zanimljive snimke sa dugim postovima. Takođe, nakon što su Megan i Hari dali šokantan intervju Opri Vinfri, u svetskoj javnosti je počelo da se napominje da će i pop zvezda imati priliku da kaže sve što joj se dešavalo. Međutim, to se u narednom periodu neće dogoditi. U međuvremenu, fanovi Spirsove zabrinuli su se za njeno zdravlje, ali je ona potvrdila da je odlično.

– Da, potpuno sam dobro. Izuzetno sam srećna, imam predivan dom i decu. Trenutno sam na pauzi i uživam – pričala je Britni svojim pratiocima, podsećajući sve da sa bivšim suprugom Kevinom Federlajnom ima dvojicu sinova, četranestogodišnjeg Džejdena Džejmsa i petnaestogodišnjeg Šona Prestona.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike