Saša Popović morao da prekine snimanje „Zvezda Granda": Ovaj žiri je lud i nepredvidiv!

29.04.2021

13:28 >> 14:26

0

Autor: Marija Mitić

Poznati pevači koji čine žiri popularnog muzičkog takmičenja, često zadaju glavobolje čelniku Grand produkcije

Saša Popović morao da prekine snimanje „Zvezda Granda": Ovaj žiri je lud i nepredvidiv!
Saša Popović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kako znaju da na snimanju emisija provedu po nekoliko sati, a najčešće i ceo dan, ne iznenađuje što članovi žirija “Zvezda Granda” znaju da upadnu u sukobe, a što se može videti i u samim emisijama. Ipak, ti sukobi nekad stvaraju glavobolje čelniku “Grand produkcije”, Saši Popoviću koji u tim slučajevima mora da reaguje.

– Punih šest godina je žiri u ovom sastavu, ako izuzmemo Đorđa Davida koji je došao pre tri godine umesto Lukasa, i svi se oni dobro poznaju. Mislim da televizijski gledaoci misle “Bože, kako su se ljudi posvađali ovde, šta će biti u sledećoj emisiji?” Ali nije tako, na kraju se svi izmire – kaže Popović i otkriva da ponekad varnice među žirijem umeju i da potraju. Baš iz tog razloga je on nedavno morao da prekine snimanje jedne od emisija “Zvezda Granda”.

– Bila je svađalačka atmosfera, tako da sam morao da napravim pauzu. I posle toga kao da se ništa nije desilo, nastavili smo normalno dalje – kaže Popović za Grand news i dodaje:

– To vam je kao fudbalska utakmica. Dva tima na terenu, jedar udari drugog, ovaj mu vrati i završi se utakmica, oni se zagrle kao da se ništa nije desilo. Tako i ovaj žiri ne može niko i ništa da posvađa i uvek će funkcionisati kao i do sada.

Facebook/Zvezde Granda

Uspeh “Zvezda Granda” Popović prepisuje žiriju koji je poslednjih godina sve aktivniji u emisijama.

– Mnogo pevača je ranije želelo da bude u žiriju “Zvezda Granda”, ali kad su videli da je žiri dobar, lud i nepredvidiv, odustali su. Teško da neko može da nadmaši ovaj sastav. Ovi su postali glumici, 50 posto su pevači, 50 glumci. Ovo je kao neka serija za koju se ne piše scenario, sve ide spontano. Jednostavno totalno su nepredvidivi, ni ja čak nekad ne mogu da predvidim šta će da urade, možda su zbog toga “Zvezde Granda” nagledaniji šou program na ovim prostorima – izjavio je Saša.

Podsetimo, veliki skandal obeležio je protekle mesece u “Zvezdama Granda”, kada su se zbog kandidatkinje Vanje Knežević sukobile članice žirija Marija Šerifović i Jelena Karleuša. Do tada, dve velike prijateljice čak su se i otpratile sa Instagrama, međutim, ubzo je usledilo i pomirenje, što se je videlo i u poslednjim emisijama ovog muzičkog šou programa.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike