Slika Bake Praseta sa male mature sve je šokirala! Svi misle da je jutjuber imao estetsku intervenciju (FOTO)

29.04.2021

15:25 >> 16:03

0

Autor: Marija Mitić

Bogdan Ilić objavio je fotografiju na kojoj pozira sa šeširom i naočarima i gotovo je neprepoznatljiv

Slika Bake Praseta sa male mature sve je šokirala! Svi misle da je jutjuber imao estetsku intervenciju (FOTO)
Copyright Printscreen Instagram/BakaPrase

Jedan od naših najpoznatijih jujubera, Bogdan Ilić, koji se u javnosti predstavlja pod pseudonimom Baka Prase, jedan je od vodećih zavodnika bar kada su u pitanju tinejdžerke. Svoj izgled Baka na društvenim mrežama često ističe, posebno mišiće na kojima, očigledno, vredno radi.

Ipak, Baka nije oduvek važio za šarmera bez mane, bar ne u tinejdž periodu. Naime, on je objavio fotografiju sa svoje male mature, gde pozira sa naočarima za vid i šeširom i gotovo je neprepoznatljiv, a mnogi su primetili samo jedno. Naime, pojedini korisnici društvenih mreža ubeđeni su da je Baka operisao uši, koje su mu, kako se čini, ranije bile drugačije.

Printscreen Instagram/BakaPrase

– Kako je Baka Prase imao klempave uši, šta je ovo? Ja mislim da je odradio estetsku intervenciju da ih slepi uz glavu. Sada nema takve uši – samo je jedan od komentara na Tviteru. Ipak, Baka se na ove tvrdnje slatko nasmejao. On se oglasio pa rekao da je u pitanju samo pubertet.

– Što su me isprozivali jer sam bio ružan pre deset godina? Ta “operacija” se zove pubertet, napisao je on na svom Instagram nalogu, a potom dodao da je po njegovom mišljenju on bio “šmekerica”.

– Kako mogu da kažu da sam ružan i klempav? Gledajte šmekericu – napisao je on uz objavu ove svoje fotografije.

Printscreen Instagram/BakaPrase

Podsetimo, Baka se našao u centru skandala pre samo nekoliko dana, kada je odobravao što mladi Romi prose.

– Zarađuje dosta para, što bi prestao? Šta će da radi? Ako ga izvučeš iz Kneza, šta će da radi? Nađi mu posao, organizuj mu sve da zarađuje više nego u Knezu. Njegovom ocu to odgovara, porodični biznis – rekao je Bogdan o maloletnom Medžiju sa kojim ponekad snima videe.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike