Estrada se sprema za praznike: Pohrlili u salone lepote, pa se pohvalili na Instagramu (FOTO)

29.04.2021

18:00 >> 19:14

0

Autor: Marija Mitić

Poznate dame važe za velike estete, o svakom delu tela vode računa i ništa ne prepuštaju slučaju

Estrada se sprema za praznike: Pohrlili u salone lepote, pa se pohvalili na Instagramu (FOTO)
Copyright ATA Images/Pixabay

Pravoslavni vernici hrišćanske veroispovesti sitno broje do najvećeg hrišćanskog praznika, koji se ove godine proslavlja samo dan nakon Međunarodnog praznika rada, 2. maja. Sutra je Veliki petak kada nas očekuje post, ali i farbanje uskršnjih jaja i pripremanje za veliki praznik.

I naše poznate pevačice odlučile su da se ulepšaju i tako spremne dočekaju predstojeće praznike, što su mnoge od njih danas i pokazale na društvenim mrežama.

Katarina Grujić, koja veliku pažnju posvećuje estetici, otišla je danas u jedan renomirani salon gde je imala tretmane lica. Jedan je bio i sa zlatnim česticama, a upravo sliku sa zlatnom maskom podelila je i na Instagramu.

Printscreen Instagram/ Katarinagrujicdoll

Marija Šerifović takođe je podelila fotku sa maskom na licu, a ovaj momenat zalila je vinom koje je popila sa prijateljem.

“Važan je stil”, poručila je ona.

Printscreen Instagram/ Šerifoviceva

Emina Jahović podvrgla se nešto intenzivnijem tretmanu u Turskoj gde živi, a ceo proces kod doktora podelila je sa pratiocima na Instagramu. Sudeći po ovom snimku, doktor je koristio iglu, a pevačica je bila hrabra i čini se da je proces nije bolelo.

Printscreen Instagram/ Yaemina

I novopečena mama, manekenka Sofija Milošević odlučila je da se ulepša, pa je tako u jednom salonu sredila nokte, ali i kosu, a uz ove tretmane uživala je uz šolju čaja.

Printscreen Instagram/ Sofimilo

Printscreen Instagram/ Sofimilo

I ćerka naše pevačice Svetlane Cece Ražnatović, mlada pevačica u usponu, Anastasija, odlučila je da ovaj dan iskoristi za ulepšavanje, pa je tako posetila frizera.

Printscreen Instagram/ raznatovicanastastija

Dan je odlučila da iskoristi za ulepšavanje i Marina Visković koja ništa ne prepušta slučaju i većinu slobodnog vremena provodi po teretanama i salonima za negu lepote. Ona je danas imala, čini se, čak tri tretmana.

Printscreen Instagram/ Marinaviskovic

Printscreen Instagram/ Marinaviskovic

Printscreen Instagram/ Marinaviskovic

Da će naše poznate dame zablistati tokom predstojećih praznika i više je nego sigurno, a kako će ih i sa kim provesti ostaje da vidimo u narednim danima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike