Marina Gagić je besna: Imamo nesuglasice kao i svi! Nisam tužna

30.04.2021

13:19

0

Funkcionišemo savršeno i nema razloga da mene, koja nisam javna ličnost, bilo ko od paparaca i medija uhodi dok obavljam osnovne životne obaveze, rekla je v

Marina Gagić je besna: Imamo nesuglasice kao i svi! Nisam tužna
Marina Gagić ATAImages/Antonio Ahel

Skandal između Darka Lazića i njegove verenice Marine Gagić, kada je navodno pevač tokom njihove svađe pucao u televizor, ne smiruje se ni posle nekoliko dana, a njegova lepša polovina kaže da se ovim povodom poslednji pit oglašava za medije. Ipak, da je svađe bilo nije nijedna strana porekla, te je Marina okrila u kakvim su sada odnosima.

– Prvi i poslednji put se obraćam javnosti isključivo zbog toga što sam prinuđena da zaštitim svoju porodicu. Moj nevenčani suprug Darko i ja smo u savršenom porodičnom odnosu. Imamo divno dete koje odgajamo i vodimo računa o tome da ima lepo i srećno detinjstvo. Zbog našeg mira moram da reagujem na kojekakva nagađanja, spekulacije, govorkanja koja kruže po kuloarima, pa mediji na osnovu toga rekla – kazala kroje sebi priče – rekla je Marina za “Kurir” i dodala:

Instagram printscreen/ darkolazicofficial

– Možda će neko da se razočara, ali u mojoj i Darkovoj zajednici je sve u najboljem redu. Funkcionišemo savršeno i nema razloga da mene, koja nisam javna ličnost, bilo ko od paparaca i medija uhodi dok obavljam osnovne životne obaveze. Nisam utučena, ni tužna ili neraspoložena. Mi živimo mirno i lepo kao i svaka druga porodica, a nesuglasice rešavamo kao i svi ostali ljudi. Darko je savršen suprug, otac i nas dvoje se lepo slažemo, volimo i poštujemo. Nema potrebe da nas bilo ko lovi i pravi priče od toga da sam se iselila iz porodičnog doma, kada je to laž – navela je Gagićeva.

– Normalno je da idem kod svojih roditelja, jer mi tako funkcionišemo od početka naše veze. Darko je pevač i poznaje dosta ljudi iz raznih sfera ljudskog društva, ali nikada nije bio umešan u nelegalne poslove, kriminalne grupe, a svaki prekršaj koji je napravio je i uredno platio. Naša porodica lepo funkcioniše i želimo u miru da provedemo predstojeće praznike – poručila je Gagićeva.

Podsetimo, Darko je dan ranije izjavio kako misli da mu “neko radi o glavi”, jer plasira neistinite priče, te da je njegova majka Branka pod velikim stresom i da mu je porodica u strahu.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi