Uhapšeno pet osumnjičenih napadača za krađu pasa Lejdi Gage: Umešana i žena koja je vratila buldoge

30.04.2021

14:18 >> 14:15

0

Autor: D. Božović

Prema izveštaju policije Los Anđelesa, meta razbojnika nije bio šetač pasa, već ljubimci popularne pevačice

Uhapšeno pet osumnjičenih napadača za krađu pasa Lejdi Gage: Umešana i žena koja je vratila buldoge
Copyright Profimedia

Krajem februara, Lejdi Gagi su oteti njeni kućni ljubimci za koje je mnogo vezana. Prilikom krađe, šetač pasa i pevačicin prijatelj Rajan Fišer je ranjen, a sada je uhapšeno pet osoba koje su navodno umešane u u pljačku, saopšteno je iz policijske uprave Los Anđelesa.

Troje osumnjičenih, koji imaju od 18 do 27 godina, uhapšeno je u utorak pod optužbom za pokušaj ubistva, dok su ostali optuženi za pomaganje u krađi i pokušaj ubistva. Losanđeleška policija je dala izjavu u kojoj kažu da su četvorica od pet osumnjičenih dokumentovani članovi bande.

Printscreen Instagram/ladygaga

Žena koja je vratila pse nakon nekoliko dana pošto je Lejdi Gaga objavila da sledi nagrada od pola miliona pronazaču njenih buldoga je takođe jedna od osumnjičenih. Ona je povezana sa ocem jednog od osumnjičenih za pokušaj ubistva. Kakvu kaznu će snositi za ovaj prekršaj još uvek nije poznato, a do tada su u pritvoru.

Podsetimo, Rajana Fišera su napadači presreli nasred ulice dok je šetao pse, prilikom čega je i upucan, a tu priliku su razbojnici iskoristili kako bi ukrali dva buldoga američke pevačice, a sve ovo su zabeležile i sigurnosne kamere.

Prema rečima detektiva, osumnjičenima meta nije bio Rajan Fišer, već psi poznate pevačice, jer su znali da bi za otkup uzeli veliku svodtu novca, te da je to bio motiv pljačke – navodi se u policijskom saopštenju.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike