Teodora Džehverović otvoreno o dečku Ninu i udaji: Radimo na našem odnosu, puštamo da vidimo kuda će sve ovo da vodi

01.05.2021

09:00 >> 14:15

0

Pevačica je u prvomajskom intervjuu za 24sedam otkrila koliko je pandemija uticala na njene finansije, koliko veruje kolegama na estradi, ali i sve o odnosu sa

Teodora Džehverović otvoreno o dečku Ninu i udaji: Radimo na našem odnosu, puštamo da vidimo kuda će sve ovo da vodi
Copyright 24sedam

Karijera pevačice Teodore Džehverović je krenula uzlaznom putanjom, na polju ljubavi takođe je imala uspeha, a onda joj je pandemija koronavirusa pokvarila poslovne planove. Zato je prethodnih godinu često bila meta napada, ali ona nije sedela ni skrštenih ruku. Kaže da bi za karijeru dala i poslednji dinar koji ima, a uskoro će obožavaoce obradovati i novim projektom.

Ekipa našeg portala, u susret Prvom maju, ćaskala je sa Teodorom i njenim dečkom Ninom Čelebićem uz kafu, pa smo saznali kako su se upoznali, kako je pao prvi izlazak, ali i to da li imaju ozbiljnije planove u budućnosti.

Iako mnogima nedostaju luksuzna putovanja i izlasci, Teodora ne smatra da treba da bude bahata, ali ne krije ni da je život skup, jer prihoda nema. U intervjuu za 24sedam ispričala je i kako će proslaviti Praznik rada, u kojoj meri je epidemiološka situacija uticala na njen budžet, da li je zbog manjka nastupa izgubila novac u visini jednog stana i da li je zbog toga bila primorana na drugi vid zarade.

24sedam

Kako ćete provesti Dan rada, s obzirom na to da prethodnih godinu dana niste nastupali?

– Odlučila sam da ostanem u Beogradu. Biću sa porodicom, možda odemo na neki ručak, ali generalno, nikada do sada nisam nešto specijalno obeležavala Dan rada.

Verujemo da prethodnih meseci niste mirovali i da ste spremali nešto za publiku?

– Tako je. Spremam ozbiljan projekat, u pitanju je koncert na Youboxu.

Koliko novca ulažete u karijeru?

– Zaista mnogo. Uvek mi bude teško kada treba da izdvojim za neke skuplje krpice, ali za karijeru sam spremna da sve pare ovog sveta dam.

Može li se reći da ste tokom ove prinudne pauze izgubili jedan solidan stan?

– Nisam brojala, jer mi je tako lakše. Činjenica je da dosta dugo ne radim i da sam dosta novca izgubila u tom smislu.

Koliko je skup život u doba korone? Da li je bilo odricanja i sankcija što se tiče kupovine garderobe, putovanja, odlaska na izlete, ručkove?

– Nikada u životu nisam bila bahata i pre i u toku korone. Tako sam vaspitana i mnogo sam srećna što je tako. Skupo je u smislu da moramo da ulažemo, a da ne možemo to da naplatimo.

24sedam

Mnogi su osudili što naplaćujete rođendanske čestitike, a da li sada imate neki novi vid zarade, kao i Zoranah, koja uspeva da zarađuje snimajući klipove za svoj Jutjub kanal?

– Sve dođe i prođe, pa tako i to. Navikla sam na osude i negde razumem ljude što su tako reagovali. Moj Instagram je moj drugi posao. Uspela sam da iskoristim popularnost na Instagramu i da to na neki način naplatim, što je danas normalno.

Ne odvajate se od Nina. Kako ste se upoznali?

– Sasvim spontano. Čuli smo se preko Instagrama i otišli na kafu. Iskreno, nikada do sada nisam otišla na piće sa nekim koga ne znam, verovatno sam osetila da je dobar momak i time sam se vodila. Prepustila sam se tom upoznavanju i time dobila pre svega prijatelja, a nakon toga i partnera. Ništa u vezi kod nas nije pod tenzijom i zapravo me je to privuklo. Jedna stabilna i normalna veza.

Da li ga vidite kao svog životnog saputnika i oca svoje dece?

– Prerano je da o tome pričam. Radimo na sebi, a i na našem odnosu. Svakodnevno se upoznajemo i puštamo da vidimo kuda će sve ovo da vodi. Ja verujem u sudbinu i ako je Bog odredio da to bude on, tako će i biti.

24sedam

Na estradi ima mnogo svađa i pevača koji međusobno ne govore, vi nemate kontakt sa Tamarom Milutinović. Da li postoji još neko ko u vašim očima nije zaslužio poverenje?

– Iskreno, slabo verujem ljudima u mom poslu. Tu su određeni ljudi i ne planiram da taj krug širim. Sa svima sam okej i svakoga beskrajno poštujem, ali sam uzdržana i ne ulazim u preterana prijateljstva.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike