Pojačanje u "Šaranovoj radionici": Stiže ujna Ratomirka da zavede red!

09.12.2020

14:38 >> 14:44

0

Veselu atmosferu upotpunjuje orkestar Borka Radivojevića, kao i plesačice poznatije kao Harem

Pojačanje u "Šaranovoj radionici": Stiže ujna Ratomirka da zavede red!
Copyright Foto: Toxic TV

Kao što ste već navikli da je u emisiji “Šaranova radionica” sve moguće, svašta se dešava, spontano je i dinamično, pa će tako biti i ovog petka.

Naime, osim dobro poznatog šegrta Tazza, koji je u dosadašnjim emisijama imao jako teške zadatke, u naš šou stiglo je i pojačanje. Iako je Šaran veliki momak i sve ume da radi sam, u njegovu radionicu stiže i ujna Ratomirka kako nešto ne bi krenulo po zlu.

Ona živi u blizini radinice, a nakon što joj je šegrt Tazz ukrao jaja, ona se baca u akciju i kao i svaka brižna ujna odlučuje da im pomogne i da radionicu dovede u red. Ratomirka, kao obična žena iz naroda, želi sve da zna i da bude upućena u aktuelne teme, te je dala sebi za pravo da ćaska sa poznatim i da ih pita šta god poželi. Mnogima je bilo možda i malo neprijatno, ali ona za to ne mari.

Foto: Toxic TV

Veselu atmosferu upotpunjuje orkestar Borka Radivojevića, kao i naše plesačice poznatije kao “Harem”. Nikako ne smemo zaboraviti i našeg dobrog psa Šapicu, koji polako postaje ljubimac svih naših gledalaca. Zato, u petak 11. decembra od 22 časa budite uz Toxic TV i “Šaranovu radionicu”.

Pročitate još:

Plesačice, pas, muzika: Šaran ima svoj televizijski šou

Šaran za 24sedam: Volim jake žene, treba mi jedna koja je psihijatar, da i mene neko razume

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Toxic TV

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike