Nedelja i prvi Uskrs bez tebe: Džejeva Andrijana se uz suze prisetila pevača (FOTO)

02.05.2021

17:38

0

Fotografijom od prošle godine, pevačeva prijateljica i saradnica podsetila se perioda kada su nekad bili srećni zajedno

Nedelja i prvi Uskrs bez tebe: Džejeva Andrijana se uz suze prisetila pevača (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Džej Ramadanovski preminuo je iznenada 6. decembra u 57. godini, a njegova porodica i prijatelji još uvek prolaze kroz teške životne faze bez njega.

Praznici, koje su navikli da provode zajedno s pevačem, danas ih podsećaju samo na to da njega nema, ali i na lepe trenutke. Njegova dugogodišnja prijateljica i menadžerka Andrijana Tomanić, još vodi Džejev profil na Instagramu na kome svakodnevno objavljuje uspomene na njega, ali i repostuje sve objave pevačevih prijatelja i fanova koji ga pominju. Fotografija na kojoj su Ramadanovski i Andrijana datira od prošle godine iz vremena dok je trajao karantin, a iako je tada svima bilo teško, njih dvoje očigledno su uživali zajedno. Ispod selfija koji je menadžerka pevača objavila, otkrila je i svoju tugu za njim.

– Nedelja i prvi Uskrs bez tebe – stoji u objavi uz emotikone koji plaču i haštag “nedostaješ”.

Podsetimo, Džej je bio islamske veroispovesti, ali je poštovao i slavio pravoslavne običaje. On je za života obeležavao Svetu Petku.

– Džej Ramadanovski je bio islamske veroispovesti od oca Mazlama i majke Barije. Oba roditelja su mu takođe bili muslimani poreklom iz Makedonije. Svetu Petku je poštovao, voleo i svake godine obeležavao. Nije slavio slavu uz sveću i slavski kolač kako to pravoslavni običaju nalažu. Za njega je Bog bio jedan – poručila je Džejeva ćerka Marija na Instagramu nakon pevačeve smrti.

Ramadanovski je preminuo od srčanog udara u svom stanu na Dorćolu, gde je i živeo, nakon što lekari Hitne pomoći reanimacijom nisu uspeli da ga povrate u život. Njega je bez svesti pronašla prijateljica Andrijana.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike