Ja sam rekla doviđenja! Zorica Brunclik o žiriju „Zvezde Granda”: Kako ja da kažem tananoj duši, ti nisi obučena za scenu?!

03.05.2021

11:27 >> 11:30

0

Pevačica smatra da je žiri pre šest godina bolje ocenjivao kandidate, a da su njihovi komentari prihvatani sa uvažavanjem i poštovanjem, za razliku od dana

Ja sam rekla doviđenja! Zorica Brunclik o žiriju „Zvezde Granda”: Kako ja da kažem tananoj duši, ti nisi obučena za scenu?!
Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Zorica Brunclik je pre šest godina bila deo stručnog žirija takmičenja „Zvezde granda”, a kako kaže tadašnji sastav je bio je i te kako bio kredibilan i uvažavan.

Danas „Zvezde Granda” bije glas da su dobili formu rijalitija, te umesto muzičkog takmičenja na kojem žiri treba da ocenjuje pevanje kandidata, ocenjuje se i kako su takmičari obučeni.

– Ovo je bio najkredibilniji žiri, ispred koga je bila čast da nastupiš. Svaki komentar dobijen od ovog sastava upućen kanidatu bio je sa poštovanjem, uvažavanjem i sa velikim obzirom – rekla je Brunclikova koja je objasnila da je ona bila ta koja je unosila živost i energiju u taj projekat, ali i da je najbolje funkcionisala sa Acom Lukasom.

– Ja sam živost i neku energiju unosila u taj projekat jer sam tako osećala. Kad je neko bio dobar, imala sam veliku potrebu da to i kažem.

Printscreen TV Kurir

Kandidate je često poistovećivala sa sobom prisećajući se svojih početaka, te kaže da joj nikada nije bilo bitno kako su obučeni, već iz kakve sredine dolaze i sa kakvom namerom.

– Da li imaju ta deca imaju šta da obuku, da li su imali za autobus da dođu? Oni su imali želju da izađu iz tog nekog svog života. Ja sam neko ko je na prvo takmičenje otišla u gumenim čizmama u julu mesecu, crne gumene čizme do ovde, koje mi je mama namazala zejtinom. Ja sam toliku želju imala da izađem iz te sirotinje i toliko sam volela da pevam, pretpostavljam da 98 odsto kandidata ima tu istu želju i da ih više od polovine dolazi sa pričom sličnoj mojoj. I sad ja treba da kažem nekoj tananoj duši, ti nisi obučena za scenu. Smatrala sam da nije ok da tako uradim, moje kolege su smatrale da znaju i da se razumeju… Ja sam rekla doviđenja  – ispričala je Zorica Brunclik u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Najčitanije Vesti