Ćerka Željka Joksimovića progovorila o velikom svetskom uspehu i odnosu sa ocem: Nije mi bilo lako!

04.05.2021

11:50 >> 12:18

0

U intervjuu za 24sedam ispričala je kakav odnos ima sa poznatim tatom u poslovnom i privatnom smislu, a onda i o dečku s kojim je u vezi već neko vreme

Ćerka Željka Joksimovića progovorila o velikom svetskom uspehu i odnosu sa ocem: Nije mi bilo lako!
Copyright Printscreen Instagram/minajokssimovic

Mina Joksimović, naslednica velikog muzičkog imena na našoj javnoj sceni – Željka Joksimovića, krenula je očevim stopama i već beleži prve uspehe u svojoj karijeri. Njen poslednji angažman pesmom “Run Away” zavredeo je veliku pažnju u Rusiji, a Mina ne krije zadovoljstvo i sreću zbog toga.

Kako je rekla u intervjuu za 24sedam, otac joj je velika podrška u svemu što radi i mnogo toga ju je naučio o pozivu kojim je krenula aktivno da se bavi. Iza nje su godine školovanja, rada i truda koji su nagrađeni uspehom, a otkrila nam je koliko je samostalna u svom poslu, u kojoj meri joj otac pomaže da izgradi karijeru i dostigne najviše lestvice na muzičkom nebu.

Inače, ona je u avgustu prošle godine napunila 25 godina, studira Muzičku akademiju, a pored toga stalno provodi vreme sa Željkom u muzičkom studiju. Uspešno se bavi i komponovanjem melodija za pozorišne predstave, a pre nekoliko godina postala je muzički urednik na duhovnoj televiziji „Hram”.

Kako ste došli na ideju da odradite pesmu “Run Away”? Da li ste slutili da će doživeti ovoliki uspeh?

– Već dve godine sarađujem sa inostranim muzičarima. Producent Krist Van D me je kontaktirao, jer je bio upoznat sa mojim prethodnim muzičkim radovima. Poslao mi je aranžman za koji sam napisala muziku, tekst i otpevala je. Izuzetno mi je drago da je moja pesma prepoznata u narodu koji ima bogatu tradiciju kada je reč o umetničkom stvaralaštvu. Stvarno nisam očekivala da će biti slušana na radio i televizijskim stanicama u Rusiji, Poljskoj i bivšim sovjetskim republikama i da će ostvariti ovoliki uspeh.

Sa kim ste prvo podelili lepe vesti, kada ste čuli da je vaša pesma među najslušanijima?

– Kao i sve što mi se dešava, prvo delim sa svojim roditeljima i najbližima.

Videli smo komentar vašeg oca na Instagramu, a šta je ono što vam je rekao uživo?

– Moj otac, kao moja najveća životna podrška i muzičar od koga imam privilegiju da učim sve o ovom poslu, je bio iskreno oduševljen. Bio je prisutan tokom samog snimanja i još tada mu se jako dopala pesma.

Da li se konsultujete sa njim pre nego što se posvetite nekom projektu i šta je to što vam je on savetovao kada ste rešili da krenete njegovim stopama?

– Uvek se konsultujem sa tatom, od njega sam mnogo toga naučila. Kao i uvek rekao mi je da ne stajem i radim i dalje, jer konstantan rad na muzici je put ka novim idejama.

Koliko ste samostalni u svom poslu i koliko vam tata pomaže u da ostvarite uspeh u karijeri?

– Uvek je tu za mene bilo da je savet u pitanju, konsultacija ili pomoć kod stvari koje mi nisu jasne. Što se tiče stvaralačkog segmenta posla, apsolutno sam samostalna, a tata mi pomaže u meri u kojoj je to prirodno da roditelj pomaže detetu, jer je kao odgovoran čovek i dobronameran otac, svestan da ono što je najvažnije za mene moram da uradim sama.

Da li je zato lakše biti ćerka poznatih, znajući da će vam mnoga vrata biti otvorena ili je to ipak mač sa dve oštrice?

– Skoro svi bi pomislili da ja, ćerka poznatog oca, imam sve olakšice i da je to prosto lako. U mom slučaju nije, jer moji roditelji su zahtevali od mene pre svega obrazovanje, a to su godine školovanja u muzici, stotine sati časova klavira i usavršavanja.

Na poslovnom planu ste izuzetno uspešni, a kakav je vaš emotivni život? 

– U vezi sam sa dečkom koji je dobar, kulturan i normalan. Svoj privatni život čuvam samo za sebe, jer je to nešto što delim sa onima sa kojima delim i sam život – porodicom i prijateljima.

Da li provodite vreme sa svojim mlađim sestrama i bratom i da li je bilo situacija da je potrebno da ih pričuvate?

– Obožavam da provodim vreme sa njima kao i oni sa mnom. Kada god imam slobodnog vremena, odem da ih vidim i svaki put me oduševe nečim novim.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike