Nije razvod tragičan, već je tragedija ostati u nesrećnom braku: Tanja Savić ne žali zbog razlaza sa Dušanom

04.05.2021

15:50 >> 14:58

0

Autor: D. Božović

Pevačica je godina u bračnoj zajednici sa Dušanom Jovančevićem, a sada želi konačno da se raziđu

Nije razvod tragičan, već je tragedija ostati u nesrećnom braku: Tanja Savić ne žali zbog razlaza sa Dušanom
Copyright Tanja Savić ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Tanja Savić mesecima u nazad vodi bitke sa suprugom Dušanom Jovančevićem od koga želi da se razvede, nakon što joj je, kako ona kaže, bez njenog znanja odveo sinove u Australiju. Sada je Savićeva podelila citat na društvenoj mreži Instagram u kom se i te kako pronašla, a tiče se braka.

Printscreen Instagram/tanja_savic_private

– Nije razvod tragičan. Tragično je ostati u nesrećnom braku i deci davati pogrešan primer o ljubavi – objavila je Tanja fotografiju sa ovim citatom, koji i te kako asocira na situaciju u kojoj se ona nalazi.

Podsetimo, Tanja više od godinu dana živi u agoniji jer ne može da zagrli naslednike Maksima i Đorđa koji su sve vreme sa ocem u Australiji i viđa ih samo putem video-poziva, a u toku je pevačicina borba za starateljstvo. Savićeva i Dušan su sklopili brak 2011. godine, a Tanja je ranije pričala da nisu imali srećan brak i da je koristio njen novac.

– Posle nastupa sam kući donela novac, on ga je uzeo i sebi kupio novi laptop, deci skupe poklone, i eto ‒ tata je bio darežljiv. U isto vreme, mama koja zarađuje koristi telefon kome je pukao ekran. Sav novac bio je kod njega. Govorio je da ne umem sa parama, da lako trošim… U našoj kući samo sam ja radila, Dušan nema ni dana radnog staža – ispričala je Savićeva jednom prilikom za medije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike