Sloboda i Vojin slobodno vreme provode na imanju u Čortanovcima: Glumac sam orezuje vinovu lozu

06.05.2021

13:10

0

Autor: Marija Mitić

Komšije često viđaju poznati glumački par u njihovoj vikendici koja je na samo dvadeset kilometara od Novog Sada

Sloboda i Vojin slobodno vreme provode na imanju u Čortanovcima: Glumac sam orezuje vinovu lozu
Copyright Foto: A.A./ATAImages

Meštani Čortanovaca, gde slavni par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović imaju vikendicu, kažu da ih često viđaju na imanju, kao i da glumac sam orezuje vinovu lozu koju neguju.

– Sloboda i Vojin porodično dolaze na imanje bar jednom nedeljno. Prošle godine za vreme karantina dugo su boravili ovde. Vidi se da su vredni i da vole prirodu, posebno Ćetković, koji je stalno u dvorištu i sam orezuje vinovu lozu – istakao je prvi komšija glumačkog para za Kurir.

Foto: A.A./ATAImages

Vojin i Sloboda žive u Beogradu, ali često slobodno vreme sa decom provode u Čortanovcima, koje je samo 20 kilometara udaljeno od Novog Sada.

Na ulazu u imanje koje je u vlasništvu Slobode i Vojina nalazi se velika zelena kapija, a vikendicu okružuje prostrano dvorište s travnjakom. Stanovnici ovog sokaka odatle uživaju u prelepom pogledu na Dunav. U dvorištu se nalazi veliki bor i zasađeni čokoti vinove loze.

Ćetković je nedavno u intervjuu za medije rekao da ima 60 čokota i da je pomoćni objekat pored kuće izgradio s bliskim prijateljima, bez angažovanja firmi za gradnju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike