Princ Vilijam i Kejt posetili kraljicu Elizabetu: Porodica se okupila posle nekoliko nedelja, a svi su se pridržavali jednog pravila

09.12.2020

22:57 >> 20:55

0

Njena sigurnost svima je na prvom mestu

Princ Vilijam i Kejt posetili kraljicu Elizabetu: Porodica se okupila posle nekoliko nedelja, a svi su se pridržavali jednog pravila
Copyright Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton posetili su u utorak kraljicu Elizabetu II u zamku Vindzor tokom svoje kraljevske turneje. Osim njih dvoje, tu su bili i princ Čarls sa suprugom, vojvotkinjom Kamilom, kao i princeza Ana i princ Edvard sa suprugom Sofi, a svi su stajali na dva metra udaljenosti jedni od drugih kako bi zaštitili kraljicu, koja se izolovana u zamku već početkom novembra.

Tom prilikom oni su se zahvalili lokalnim volonterima i drugim ljudima koji su pomogli u sprečavanju širenja pandemije koronavirua.

Kejt i Vilijam su u nedelju krenuli na turneju vozom sa ciljem da pohvale „posao onih koji su dali sve od sebe da Engleska, Škotska i Vels nastave da funkcionišu” i u ovim teškim vremenima.

Profimedia

Podsetimo, nedavno je saopšteno da će kraljevska porodica ove godine božićne i novogodišnje praznike proslaviti malo drugačije nego prethodnih godina. Kraljica Elizabeta II (94) i njen suprug, princ Filip (99), proslaviće Božić sami u Vindzoru.

– Uzimajući u obzir sve savete, kraljica i vojvoda od Edinburga odlučili su da ove godine Božić provedu tiho u Vindzoru – saopštio je portparol palate.

PROČITAJTE JOŠ:

Dečko Megan Foks krenuo na lečenje: Verovao sam da je droga umetnost

Porodični prijatelj ,,Očajne domaćice” u stvari je njen pravi otac? Hit detalji iz života Felisiti Hofman!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike