Kuću u Titelu čuvaju psi! Veljko Ražnatović umesto grada odabrao selo, pa otkrio da li mu prija ovakav način života

08.05.2021

08:58 >> 09:00

0

Autor: D. Božović

Srpski bokser i njegova supruga su odlučili da žive u Titelu kako bi mogli da podižu sina daleko od gradske gužve

Kuću u Titelu čuvaju psi! Veljko Ražnatović umesto grada odabrao selo, pa otkrio da li mu prija ovakav način života
Copyright Bogdana i Veljko Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

Veljko Ražnatović je nakon sklapanja braka sa Bogdanom odlučio da se preseli u Titel, gde sada živi sa suprugom i naslednikom Željkom, a kako srpski bokser kaže nimalo se nije pokajao zbog ove odluke. Ražnatović je rešio da pobegne od gradske vreve u srpskoj prestonici i uživa u čarima seoskog života, daleko od znatiželjnih pogleda.

– Prija mi ovde na selu, sklonio sam se da ovde uživam i odmaram se sa porodicom i da budem daleko od medija – rekao je Veljko za „Alo”.

Kako se vredno sprema za mečeve koji ga čekaju, Veljko veliki deo vremena provodi na terasi na kojoj je postavio bokserski džak. Inače, dom u kojem živi porodica Ražnatović je poklon od Bogdaninih roditelja, a oko njega se nalaze visoki zidovi koji mladi par štite od radoznalih pogleda, dok unutrašnjost dvorišta čuvaju veliki psi, koji su Veljkovi ljubimci.

Bogdana i Veljko Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

Na samo nekoliko metara udaljenosti od Bogdanine i Veljkove kuće, žive roditelji bokserove supruge, koji su prethodnih dna posvećeni renoviranju svog doma, a u njihovom dvorištu sve vrvi od majstora koji užurbano rade na kući Rodića.

– Gazde nisu trenutno tu, u Beogradu su, mi ovde radimo, renoviranje je u toku – rekao je radnik dok je farbao ulazna vrata u kući Bogdaninih roditelja.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike