Zbog JK se tresla cela scena „Zvezda Granda": Mili ti nije dao glas samo zato što je jedan zli Iznogud! (FOTO)

08.05.2021

21:07

0

Pop diva ušla je u žestoku raspravu sa kolegom

Zbog JK se tresla cela scena „Zvezda Granda": Mili ti nije dao glas samo zato što je jedan zli Iznogud! (FOTO)
Copyright Jelena Karleuša ,,Zvezde Granda" printscreen

Kandidatkinja iz tima Jelene Karleuše, Natalija Joksimović, u večerašnjem duelu na sceni talent-šoua „Zvezde Granda” predstavila se zajedno sa Lidijom Savić, čiji je mentor Ana Bekuta. Natalija je ovom prilikom izvela pesme „Godinama” i „Slatka mala”, dok je Lidija pevala „Zar je svemu kraj” i „Džabe, care”. Na kraju, razultat je bio pet prema četiri u korist Natalije, ali JK je mnogo pogodilo to što Aleksandar Milić Mili nije želeo da joj da svoj glas.

Takođe, izvedbu je okarakterisao kao amatersku, što joj je tek teško palo.

,,Zvezde Granda” printscreen

– Mili za razliku od tvog kandidata, moja kandidatkinja je otpevala svaki ton kako treba, pa obrazloži, zašto nisi dao svoj cenjeni glas? – upitala je Karleuša i ne sluteći kakav je odgovor čeka.

– Lep šou, ali meni je to amaterski – prokomentarisao je Mili.

Aleksandar Milić Mili ,,Zvezde Granda” printscreen

– Šta bi dali neki profesionalci da budu ovakvi amateri. Bravo cure, sa malim nekim greščicama koje su i primerene vašim godinama, sasvim korektno i mislim da je baraž pravo rešenje – dodala je Snežana Đurišić, ali nije „smirila strasti” između Milija i JK.

,,Zvezde Granda” printscreen

– Natalija, ja sam ti dala glas jer vidim napredak, vidim da se vežba i ulaže trud. Lidija u prethodnom krugu si bila bolja… – nastavila je Marija Šerifović.

– Kandidatkinja broj dva. Ne mogu da ti dozvolim i neću da oprostim. Ne možeš u petom krugu da zaboraviš tekst pesme i druga stvar, daj uradi nešto na stejdžu, već postaješ dosadna – uključio se u razgovor i Đorđe David.

– Mili dečko ne zna šta govori, ako si ti amaterski nastupila, šta ćemo onda sa njegovim kandidatima? Nije trebalo ni da dolaze. Ti si sve, samo nisi amaterski nastupala – oštra je bila Karleuša, koja je zatim bila prekinuta u pokušaju da prokomentariše i drugu takmičarku.

Jelena Karleuša ,,Zvezde Granda” printscreen

– Htela sam da je pohvalim – tvrdila je Jelena.

– Nemoj, ti kad hvališ to je naopako – odgovorio joj je Bosanac.

– Mili ti nije dao glas samo zato što je jedan zli Iznogud, koji se isteruje sa mnom. Ali polako, opušteno – odbrusila je na kraju Karleuša, vidno ljuta na Milija jer njenoj kandidatkinji Nataliji nije dao glas.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike