Mia Borisavljević otvorila dušu dva meseca pred porođaj: Mala još ne zna šta je čeka, beba nije igračka!

09.05.2021

09:15 >> 03:54

0

Autor: M. Mitić

Popularna pevačica je za 24sedam otkrila kako se oseća u trudnoći, koji je njen trik za dobar izgled, kao i kako joj ide posao u fitnes studiju koji je nedav

Mia Borisavljević otvorila dušu dva meseca pred porođaj: Mala još ne zna šta je čeka, beba nije igračka!
Mia Borisavljević ATAImages/A. A.

Mia Borisavljević uživa u porodičnoj idili sa nevenčanim suprugom Bojanom Grujićem i nihovom mezimicom, trogodišnjom Emom.

Zajedno, željno iščekuju pojačanje koje im stiže za dva meseca – kada će još jedna naslednica doći na svet. Pevačica je u sedmom mesecu trudnoće i nosi devojčicu, a ona, Bojan i Ema broje sitno do njenog porođaja. Za 24sedam otkrila je kako se oseća u drugom stanju, ali i kako joj ide novi biznis. Naime, Mia je nedavno u Beogradu otvorila fitnes studio i tako se na vreme snašla, da ne upadne u finansijsku krizu tokom pandemije koronavirusa. Posle porođaja, međutim, planira da se vrati u studio i poradi na novim projektima, jer se uželela nastupa, poput svojih brojnih kolega.

Do tada, aktivna je trudnica – ali sa merom.

– Dobro sam, super! Sada sam sedmi mesec, a radim i dalje sam aktivna, koliko god mogu. Imamo baš puno posla u fitnesu, tako da mi jako brzo prolaze dani. Ja lično tu ne vežbam, jer ne bi smele trudnice, zbog velike vrućine. U ovoj trudnoći, inače, mnogo manje vežbam, doktori ne savetuju, međutim, ja sam na nogama po 15 sati. Zato sam smanjila treninge, ali sam svakako aktivna fizički – objašnjava nam Mia.

Kao što vežba sa merom, tako je i kad je hrana u pitanju. Pošto nije sklona preterivanju – uspeva da održi finu liniju, čak i u poodmakloj trudnoći.

– Malo vodim računa o hrani, malo ne vodim (smeh). U suštini, umerena sam u svemu. Kao što sam i pre trudnoće bila. Ja nikada nisam držala neke posebne dijete, s druge strane, nikada nisam preterivala. U tome je trik – tvrdi pevačica.

Ćerka Ema posebno se raduje što će uskoro postati starija sestra.

– Ćerka jedva čeka! Ona priča sa stomakom i kaže sestri: „’Ajde već jednom! Požuri da se igramo!” Vežba na lutkama kako će čuvati seku. Ja joj kažem da kada nas beba bude budila noću i neće nam baš tako biti zanimljivo, a ona meni kaže: „Pa, daćemo joj mleko”. Ali dobro, videće i ona šta je čeka, da nije to igračka – nasmejala se Mia Borisavljević.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi