Severina rastužila region objavom za Dan majki: Mama - za nju se ne bira ni mesto ni vreme (VIDEO)

10.05.2021

09:30 >> 09:41

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je podelila zanimljive i nesvakidašnje trenutke sa svojih koncerata

Severina rastužila region objavom za Dan majki: Mama - za nju se ne bira ni mesto ni vreme (VIDEO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Kako je juče bio Dan majki, mnoge poznate ličnosti putem društvenih mreža osvrnule su se na ovaj praznik, pa u najlepšem kontekstu spomenule svoje mame. Pevačica Severina Kojić sve je ganula objavom na Instagramu, tačnije snimkom sa svojih koncerata.

U prvom delu video-snimka je trenutak s jednog njenog koncerta, kada ju je sin Aleksandar, pre nekoliko godina, iz prvih redova u publici gde je sedeo, pozvao u trenutku kada je muzika prestala. Velikom salom tada se prolomilo njegovo “Mama!”.
“Molim, sine”, rekla je Severina nasmejano, dok je publiku zabavila ova nesvakidašnja situacija.

U drugom delu video-snimka Severina je sa bine dozvala svoju majku:

– Za nju se ne bira ni mesto ni vreme – mama – napisala je pevačica u opisu snimka koji je dirnuo mnoge.

Podsetimo, Severina Kojić je u novembru 2019. godine izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koga je dobila iz braka sa Milanom Popovićem, a sudska odluka, iako je bila privemena, nikako da dobije svoj konačan epilog. Deset meseci nakon izrečene presude, Severina se potresnim rečima oglasila na Instagramu, gde je napisala:

– Ništa ne boli više od patnje za detetom. Tako je priroda htela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I boriću se. U toj agoniji, ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da nju niko ne čuje i ne vidi. Verujte, ponekad i najjače srce teško izdrži da nastavi da kuca. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 meseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 meseci od “privremene mere” kojom mi je oduzeto dete. Ta “privremena mera” je odredila da dete kod mene prespava dva puta mesečno. Da ga vidim 10 sati tokom radne nedelje i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10 časova. I tako 10 meseci. “Privremeno”. Osećaj kao kad vaš najglasniji vrisak niko ne čuje. Ili ne želi da čuje. Ali sutra je novi dan.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike