Nikad provokativniji stajling Jelene Karleuše: Zbog haljine sa dubokom šlicem zastaje dah (FOTO)

10.05.2021

20:17 >> 20:22

0

Autor: D. Božović

Pevačica se na snimanju emisije Zvezde Granda” pojavila u dugoj haljini koja više otkriva nego što pokriva

Nikad provokativniji stajling Jelene Karleuše: Zbog haljine sa dubokom šlicem zastaje dah (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Provokativno izdanje pevačice Jelene Karleuše nije izostalo na snimanju nove emisije muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”. Naime, pop diva je na Košutnjak stigla u beloj limuzini, a kada je izašla iz automobila, njen stajling je zasenio sve fotoreportere. Pitate se zbog čega? Dubok dekolte i veliki šlic je dovoljno dobar razlog da svi pogledi budu uprti u nju.

Naime, Karleuša je na snimanje došla u beloj haljini koja više otkriva nego što pokriva, a visoke potpetice i naočare za sunce sa identičnim kristalima koji su i na haljini su doprineli da stajling pevačice izgleda besprekorno.

Antonio Ahel/ATAImages

Ono što je svima sasvim jasno jeste da bi se svaki veš ispod ove provokativne haljine primetio, pa je tako Jelena došla bez istog, a ova smela kombinacija je posebno istakla sve pevačicine obline.

Podsetimo, Jelena Karleuša se pre nekoliko dana vakcinisala protiv koronavirusa, a potom i apelovala na sve da slede njen primer.

– Nema šta bilo ko da mi se zahvaljuje. Ovo je, smatram, ozbiljna društvena odgovornost svih nas i mene kao javne ličnosti koju prate, mogu reći milioni ljudi, koji se ugledaju na nas. Imam izuzetno poštovanje prema našim zdravstvenim radnicima… Članovi moje porodice su između ostalog zdravstveni radnici koji se više od godinu dana krvavo bore da spasu živote našh sugrađana. Zbog trudnica koje gube živote, zbog dece koja oboljevaju, zbog godinu dana nenormalnog života, stagnacije čitave planete ja sam odlučila da iskoristim moju popularnost na  najbolji mogući način – rekla je Jelena Karleuša.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike