Život počne s jednom svećom na torti, a završi se... Balaševićev sin emotivnom objavom podsetio na očev rođendan

11.05.2021

16:06 >> 16:56

0

Pesnik i kantautor izgubio je život usled borbe sa upalom pluća, a njegov naslednik se danas, na Balaševićev rođendan prisetio trenutaka koje su proveli za

Život počne s jednom svećom na torti, a završi se... Balaševićev sin emotivnom objavom podsetio na očev rođendan
Copyright Antonio Ahel/ATAImages/Facebook

Čuveni kantautor Đorđe Balašević preminuo je 19. februara, a danas bi napunio 68 godina. Velika tuga je ostala u njegovom dvorištu, a baš na današnji dan, kada je porodica uvek bila na okupu, Đorđev sin Aleksa je objavio njihovu zajedničku sliku iz srećnih vremena, na kojoj se može videti da su zagrljeni i da mu mladi Balašević uručuje poklon.

Uz fotografiju nije izostala ni emotivna poruka, slomljenog sina koji je podsetio na očev rođendan.

Printscreen Instagram/megdan.fighting

– Kao što si rekao, život počne sa jednom svećom na torti, a završi s jednom svećom bez torte. Život je ona crta između nekih nama bitnih brojeva i datuma, a večnost su one tri tačkice koje malo ko dopiše… Između ostalog ti si ih dopisao, odavno. Čisto da te podsetim na tvoj rođendan – napisao je Aleksa na Instagramu.

Podsetimo, 21. februara, kada je Balašević sahranjen u Novom Sadu je proglašen Dan žalosti. Ispred doma, ali i na trgu rodnog grada Panonskog mornara danima su sugrađani ostavljali cveće, plišane zeke i palili sveće, kako bi mu odali počast i ispratili na večni počinak.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike