Gde je stomak? Prva fotografija trudne Bojane Rodić! Šijanova devojka kao manekenka u sedmom mesecu (FOTO)

11.05.2021

17:38 >> 17:03

0

Mirko i Bojana će uskoro dobiti sina, a sin poznate pevačice je nedavno izjavio da će biti najbolji otac i da željno iščekuje dolazak naslednika

Gde je stomak? Prva fotografija trudne Bojane Rodić! Šijanova devojka kao manekenka u sedmom mesecu (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/ bojana__rodic

Par Bojana Rodić i Mirko Šijan uskoro će postati roditelji dečaka. Šijanova izabranica je ušla u sedmi mesec trudnoće, a dok su uživali u sunčevim zracima pored reke, nastala je jedna veoma romantična fotografija, koju Rodićeva nije odolela, a da ne objavi.

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste da Bojana i u sedmom mesecu trudnoće izgleda kao manekenka, te da se jedva nazire stomak.

Duga lepršava plava haljina je sakrila sve, a ono što fotografija govori, jeste da Rodićeva baš uživa u Šijanovom zagrljaju, dok je on ljubi.

Podsetimo, Šijan je u intervjuu za 24sedam po saznanju da će postati tata priznao da su on i Bojana oduševljeni i da će biti najbolji otac na svetu.

– Hvala vam na čestitkama. Nismo očekivali, ali smo presrećni bili kada smo saznali – rekao je Šijan i dodao:

– Nemam tremu. To želim i sigurno ću biti odličan tata, najbolji.

Inače, kako je Bojani termin za porođaj u avgustu, a Goca Božinovska je jednom prilikom izjavila da će pre nego što se porodi Rodićeva izgovoriti sudbonosno „da” njenom sinu.

– Sigurno se neće poroditi, a da pre toga ne uzme Mirkovo prezime. Bojani je termin u avgustu, a pre toga će se venčati samo uz prisustvo kumova. Tako su mi rekli, ne mešam se u njihovu odluku. Važno je da se Mirko i Bojana vole – objasnila je Božinovska za „Grand Online”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike