Anastasija o Cecinoj vezi sa osam godina mlađim biznismenom: Nemam pravo da se mešam

12.05.2021

18:01 >> 18:39

0

Ražnatovićeva je objasnila da je njena majka godinama bila sama, te da sada uživa u ljubavi sa Srejovićem i ona to podržava

Anastasija o Cecinoj vezi sa osam godina mlađim biznismenom: Nemam pravo da se mešam
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović promenila je svoj imidž, te je od crnke postala zanosna brineta, a ravnu kosu  je zamenila loknama i sve to je uradila, kako kaže, zbog novih spotova koje sprema. Kako je njen dugogodišnji dečko reagovao na ovu promenu i da li mu se dopada kao brineta, kao i kako funkcioniše veza njene majke Cece sa osam godina mlađim biznismenom Bogdanom Srejovićem, otkriva mlada pevačica za domaće medije.

– Razlog moje promene su spotovi koje spremam. Četiri godine sam bila crnka, pa sam rešila malo da promenim. Dečko mi je rekao da sam mu lepa kako god, vrlo mi je diplomatski odgovorio. Modu volim i pratim se, ali ne mislim da ona čini čoveka već neki drugi kvaliteti. Za jednu dobru fotografiju na mrežama mi je potrebno pet minuta, izveštila sam se. Mogu da najavim sad dve nove pesme koje će biti brze i letnje, mislim da sam ubola dva velika hita. A što se nastupa tiče, to ne znamo zbog korone – rekla je Ražnatovićeva, a potom je priznala da podržava vezu svoje majke i da se ona ne meža u njen izbor.

Printscreen Instagram/raznatovicanastasija

– Moja majka je toliko godina bila sama i borila se sama da mislim da njoj muška figura ne utiče na jačinu. On može da joj samo ulepša život. Njoj znači naše mišljenje, ali ja smatram da nemam pravo da joj se mešam, mogu samo da je podržim. Ona je zadovoljna i mojim i Veljkovim izborom – rekla je Anastasija.

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović, Foto: 24sedam

Podsetimo, Ražnatovićeva je nedavno izjavila da je ponosna na svoju majku, koja se mnogo čega odrekla u životu, kako bi nju i njenog brata Veljka izvela na pravi put.

– Svega se odrekla jer je drugačije kada oba roditelja vode računa u odrastanju dece. Samohrani roditelj sve mora sam da nosi na svojim leđima. Moja mama se celi život javno eksponirala i prošla je kroz mnoge stvari. Sve to je dodatno otežalo situaciju jer uz veliki pritisak javnosti, Ceca je morala da bude i dobra majka. Jako sam ponosna na nju, uvek i zauvek – rekla je Ražnatovićeva ranije za „Alo”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike