Demi Lovato kreće u pohod na vanzemaljce: Želi da spase sebe!

13.05.2021

11:07 >> 11:02

0

Autor: Marija Mitić

Poznata američka pevačica produciraće i vodiće emisiju Neidentifikovani koja će se baviti bićima koja nisu sa ove planete

Demi Lovato kreće u pohod na vanzemaljce: Želi da spase sebe!
Copyright Foto: Profimedia

Poznata američka pevačica Demi Lovato uskoro postaje voditeljka, dok će se emisija koju će voditi baviti vanzemaljcima.

– Krećem na put u potrazi za vanzemaljcima – rekla je Demi, koja će producirati i voditi emisiju naziva “Neidentifikovani”, vlasništva NBC-a.

Poznata pevačica diskutovaće sa svojim gostima o vanzemaljcima  i svemirskim bićima, a bliže o svemu rekli su čelni ljudi produkcijske kuće “Peacock”.

Demi Lovato / Profimedia

– Demi planira da uči o vanzemaljcima intervjuišući naučnike, ljude koje su oteli vanzemaljci i sprovodiće sopstvene eksperimente kako bi inicirala bliske susrete i sklopila mir s vanzemaljcima te na kraju i spasila sebe – navode iz produkcijske kuće čiji je projekat ova emisija.

Demi Lovato društvo će praviti njena starija sestra Dalas i najbolji prijatelj Metju Montgomeri.

– Tokom ove hrabre avanture nada se da će uveriti svoje prijatelje, porodicu i milione svojih sledbenika ne samo da postoje inteligentna bića izvan Zemlje, već i da su ovde – navode iz “Peacocka”

Kada će ova emisija originalnog naziva “Unidentified” biti premijerno objavljena još uvek nije poznato, mada se zna da će imati četiri delova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike