Decu ne treba lagati! Bivša supruga Petra Strugara otkrila kako će saopštiti sinu da je dobio brata

13.05.2021

14:17

0

Autor: D. Božović

Ivana Nikolić je istakla da njen sin razume profesiju kojom se bave ona i Strugar, te da će mu bez ikakvih problema priznati da je njegov tata dobio još jedn

Decu ne treba lagati! Bivša supruga Petra Strugara otkrila kako će saopštiti sinu da je dobio brata
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Petar Strugar nedavno je dobio drugog sina sa partnerkom Oljom, a o novonastaloj situaciji oglasila se i njegova prva supruga Ivana Nikolić, sa kojom glumac ima sina Zariju.

Prema rečima Nikolićeve, Zarija apsolutno prihvata i razume posao svojih roditelja i navikava se na sve ono što mu se servira.

– Njemu je normalan i moj i Petrov posao. Deca lakše prihvataju stvari, okviri normalnog su relativna stvar. Meni je važno da čime god da se bavi, da ga to ispunjava. On ima zdravu dečiju radoznalost, važno je da sam bira svoj put – kaže glumica.

Na pitanje predstavnika sedme sile kako je Ivana sinu objasniti  da je dobio brata, Ivana je bez ikakvog ustručavanja izjavila da deci treba predstaviti stvari onakvim kakve jesu.

– Ne mislim da decu treba lagati, već im treba predstaviti istinu u skladu sa njihovim uzrastom i mogućnošću razumevanja – ispričala je Ivana za Telegraf.rs.

Podsetimo, Ivana i Petar su se venčali početkom decembra 2013. godine na intimnoj ceremoniji u Zemunu, nakon dve godine gotovo tajne veze, a u junu naredne godine dobili su naslednika, a ubrzo potom je usledio i razvod, koji je oboma teško pao, upravo zbog toga što su dobili sina.

Antonio Ahel/ATAImages

– Iskreno teško sam podneo sve to, ne toliko zbog razvoda, već zbog sina, jer više nisi sam. Zbog njega mi je taj trenutak bio težak, ali dobro, živ se čovek na sve navikne. Mislim da je najnormalnije da budem u dobrim odnosima sa suprugom od momenta kad se raziđete. Zašto bih se svađao, više ne postoji razlog za to. U principu smo sad u boljim odnosima, nego što smo bili u braku. Te sve nesuglasice moraš da staviš po strani, jer to dete nije nista krivo. Progutaš to što imaš da progutaš i ideš dalje. Najvažnije je da shvatiš da smo svi ljudi i da je sve rešivo. Nema razloga da se prolongira nešto što ne ide, ili da se insistira na nečemu što ne funkcioniše – ispričao je Strugar ranije u emisiji pevačice Goce Tržan na televiziji K1.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike