Žurka u vili na Senjaku u domu Džinovića! Haris i Melina u krugu prijatelja slave useljenje (FOTO)

13.05.2021

19:59 >> 20:11

0

Naslednica ovog bračnog para je objavila nekoliko fotografija sa velelepne terase i obelodanila da je slavlje u toku

Žurka u vili na Senjaku u domu Džinovića! Haris i Melina u krugu prijatelja slave useljenje (FOTO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Antonio Ahel/ATA Images

Nakon tri godine pošto su kupili plac i počeli da grade vilu, bračni par Melina i Haris Džinović uselili su se u novi luksuzni dom, a sada je došlo vreme da useljenje proslave sa krugom najbližih prijatelja. Kako pišu domaći mediji, Džinovići su priredili večeru za porodicu i prijatelje, među kojima će biti i brojne ličnosti sa estrade.

Kako nisu želeli da prave veliko slavlje zbog pandemije, pozvani su samo odabrani dok je za ostale ovo okupljanje pod velom tajnosti, a fotografije njihove ćerke Đine koja je odabrala elegantnu kombinaciju za ovo slavlje razotkrile su plan roditelja.

Printscreen Instagram/djinadzinovic

Ekipa portala 24sedam je neposredno pred završetak radova na kući obišla ovu luksuznu vilu, a sada se može primetiti da ispred kuće više nema bagera, gomila peska, mešalica i ostalog građevinskog materijala, kao i to da je garaža završena.

24sedam/Katarina Mihajlović

Podsetimo, Džinović je ranije objasnio da je on taj koji je postarao za enterijer svog doma i da je vodio glavnu reč.

– Enterijer je gotov, nema tu šta se ko pita, a pitao sam se Boga mi. Kako se neću pitati. Svi oni koji se ne pitaju su pali pod uticaj žene. Ne može žena da bude kapiten tima, pa da vodi sve. Uostalom, ako može, ako je sposobna i ako zna, evo kapitenska traka odmah i, neka vodi i mene i porodicu i sve živo, nemam ništa protiv. Još bih najsrećniji bio – ispričao je Džinović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike