Milica Todorović je nasledila talenat za pevanje od oca, sad ga nagovara da se prijavi za takmičenje

14.05.2021

16:38 >> 17:17

0

Autor: D. Božović

Pevačica ima želju da i njen otac stane na javnu scenu, budući da je veoma muzikalan, ali on to ne želi

Milica Todorović je nasledila talenat za pevanje od oca, sad ga nagovara da se prijavi za takmičenje
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Todorović je do sada nebrojeno puta pokazala koliko je emotivna, bilo da su u pitanju lepe ili pak, one manje lepe situacije. Kako je nedavno bila članica žirija emisije „Nikad nije kasno”, ona je tom prilikom izrazila veliko oduševljenje kandidatima, koji imaju tužne životne priče, a opet su čvrstim korakom nastavili dalje i pored tereta koji nose na leđima, tu su da uveseljavaju sve oko sebe.

– Svi znaju da sam ja jako osetljiva osoba, jako sam sentimentalna i uopšte mi nije teško da se zaplačem, pogotovo kad neko dođe sa nekom potresnom životnom pričom. Negde me u dubini duše i razveseli i rastuži, zato što je taj neko prošao to sve, a opet je skupio snage za pesmu i za radost i došao ovde na ovu scenu da podeli to veselje sa nama – rekla je Milica.

Antonio Ahel/ATAImages

Milica ne krije da je veliki fan ovog takmičenja, te da je i svog oca često nagovarala da se prijavi, jer je talenat za muziku nasledila upravo od njega.

– Ja teram mog tatu, ali on ne želi… Ja sam što se kaže povukla na njega – rekla je Milica.

Podsetimo, Milica Todorović se jednom prilikom u emisiji rasplakala kada je sa milionskim auditorijumom podelila neke od teških trenutaka sa kojima se susretala sa samo 13 godina.

Antonio Ahel/ATAImages

– Da, imala sam situacije gde me društvo zove da idem u grad, a ja kažem ne mogu, moram da radim. Čujem se i dan danas sa tim društvom. Ja sam pevala na svojoj maturi. Trudila sam se da se našminkam, ali sve sam pokvarila… Sve gledam kao sudbinu – ispričala je Milica Todorović ranije u emisiji „Ekskuziv”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike