Svi prethodni su me razočarali! Tea Tairović: Sama sebi sam najbolji partner!

14.05.2021

17:11 >> 16:36

0

Osim o svojoj privatnosti, pevačica je progovorila i o novinama na poslovnom planu - rešila je, naime, da spotom obraduje brojne fanove, posle godinu dana pau

Svi prethodni su me razočarali! Tea Tairović: Sama sebi sam najbolji partner!
Copyright Tea Tairović ATAImages/Antonio Ahel

Tea Tairović, posle godinu dana pauze, rešila je da obraduje fanove novim spotom.

– Spot je u najmanju ruku egzotičan, a pesma je u orijentalnom fazonu i mislim da će biti jako dobro, ali ne smem da sudim. Radnja spota se održava u manjem italijanskom gradu i iz tog razloga je egzotičan. Deluje kao da smo otputovali negde, a sve vreme smo na Košutnjaku – rekla je pevačica na samom početku razgovora za „Grand onlajn”, te dodala da se ekranizacija već privodi kraju, iako pesma još nema ime: Sad smo mozgale i većale mama i ja i ne možemo da odredimo. Kako stoje stvari ostaće „No name” – nasmejala se Tea.

Na pitanje da li je zaljubljena, kao i da li joj ljubav daje inspiraciju u poslu, otvorila je dušu i zaključila – kako je sama sebi najbolji partner, jer je ranije doživela razna razočaranja.

– Kad si zaljubljen, onda je sve lepše. Ja sam poslednjih godinu dana jako zaljubljena u sebe i, to mi savršeno odgovara. Sama sam sebi najbolji partner, za razliku od prethodnih koji su me razočarali – iskrena je bila Tairovićeva, kojoj su, inače, kao bivšoj takmičarki popularnog talent-šoua favoriti Krstinja Todorović, Isak Šabanović i Jusuf Šingoli.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike