Oštra Vendi Vilijams! Tvrdi da je Elen sama kriva što je njenoj karijeri došao kraj: Pokazala je pravo lice i eto joj sad!

15.05.2021

08:05 >> 02:42

0

Pošto se pročulo da se čuveni šou privodi kraju, poznata voditeljka nije krila svoje mišljenje

Oštra Vendi Vilijams! Tvrdi da je Elen sama kriva što je njenoj karijeri došao kraj: Pokazala je pravo lice i eto joj sad!
Vendi Vilijams Profimedia

Dok Elen Dedženeres priča kako će „The Ellen DeGeneres Show” završiti 2022. godine, jer joj je „i vreme da radi nešto drugo, posle 19 godina”, njena koleginica, voditeljka Vendi Vilijams, bez pardona javno tvrdi da je u stvari „morala da se povuče, pošto je pokazala svoje pravo lice”.

Pročitajte još:

Naime, naslovi o toksičnom radnom okruženju i „šefici iz pakla” već neko vreme pune strane medije, a Vendi je sigurna – da je to prava istina, koju Elen, naprosto, nikako da prizna.

– Znate, 19 godina na televiziji ne može da vam promeni život, ali svakako može da pokaže vas, baš onakve kakvi ste. Eto joj sad… – rekla je Vendi u svom stilu, oštro, tokom „Hot Topics” segmenta: Verujem da je sama kriva za sve. Da se povlači zbog čitave priče o uslovima na poslu.

Inače, pošto je donela konačnu odluku u razgovoru za „The Hollywood Reporter”, Elen Dedženeres napravila je osvrt na trenutak kada je poželela da učini isto, posle 16. sezone svoje emisije. Tada, međutim, potpisala je ugovor za još tri sezone.

– Još tri i kraj – rekla je tada, pa nastavila: To je sve vreme bio plan. Kad sam se potpisala, svi su pričali: „To će tada biti 19. sezona, je l sigurno nećeš do 20? Ali dobar je to broj, svakako”. I ostade 19 – istakla je, napominjući da su je „glasine o toksičnom radnom okruženju dokrajčile”: Sve što sam ikad čula i od gostiju, je da su bili srećni i zadovoljni vremenom koje su proveli kod mene.

Vilijamsova, pak, sa time nije mogla da se složi.

– Nisam baš sigurna da je bilo tako. Evo, ja sam joj bila gost i uopšte nisam bila srećna zbog toga – izjavila je u istom, poznatom tonu, pa dodala da je ne bi čudilo da nikoga „iz kuće” nije obavestila da se bliži kraj, jer joj deluje kao takav tip osobe.

Elen Dedženeres Profimedia

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti