Luna Đogani se udaje u ponedeljak, odala je majka Anabela? Pevačica napravila haos na društvenim mrežama! (VIDEO)

15.05.2021

09:14 >> 09:15

0

Mlada trudnica u jeku priča istakla je kako će se venčanje odviti uskoro i ne računajući na komentar Atijasove, koji je brzo usledio

Luna Đogani se udaje u ponedeljak, odala je majka Anabela? Pevačica napravila haos na društvenim mrežama! (VIDEO)
Copyright Anabela Atijas ATAImages/Antonio Ahel

Društvenim mrežama već uveliko kruži kratak snimak tokom kog se Anabela Atijas, sedeći kod frizera, „žali” kako „on neće biti tu u ponedeljak, da je sredi”. U jeku priča o tajnom venčanju njene ćerke, brojni korisnici pre svega Instagrama ubrzo nakon njenog komentara došli su do zaključka da će se mlada trudnica i njen izabranik zavetovati na večnu ljubav – početkom iduće nedelje.

– Što mi je žao što nisi tu u ponedeljak. Da me središ – prokomentarisala je pevačica, u razgovoru s frizerom, pa napravila haos na društvenim mrežama.

Naime, tokom jučerašnjeg dana šuškalo se da Luna i Marko „samo što nisu stali na ludi kamen”, pa je Đoganijeva morala da se oglasi putem svog profila i stavi tačku na gradske priče. Ubrzo nakon toga, međutim, „osvanuo” je snimak njene majke koji je iznova probudio sumnje.

Zbog Anabelinih reči, brojni fanovi Đoganijeve duboko veruju da će se ona udati 17. maja. Podsećanja radi, u svom oglašavanju prethodnog dana, Luna je naglasila da će građansko venčanje da se odvije – uskoro. Inače, ušla je u deveti mesec trudnoće i broji sitno do porođaja. Sa izabranikom Markom čeka ćerku, kojoj će dati ime Mia.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike