Ognjen Amidžić o bolničkim danima i koroni: Čim sam osetio malaksalost, znao sam da nešto nije u redu!

16.05.2021

11:11 >> 12:56

0

Voditelj naglašava da je od samog početka pandemije vodio računa, ali kako ga virus ipak nije zaobišao, došao je do zaključka da - nema pravila

Ognjen Amidžić o bolničkim danima i koroni: Čim sam osetio malaksalost, znao sam da nešto nije u redu!
Copyright Ognjen Amidžić ATAImages/Antonio Ahel

Ognjen Amidžić osvrnuo se na period kada je bolovao od korone, te morao da bude i hospitalizovan zbog svog tadašnjeg zdravstvenog stanja. Čim je osetio malaksalost, priseća se, znao je da nešto nije u redu, a zahvaljujući stručnom timu lekara uspeo je brzo da se oporavi i vrati u normalu.

– Sada sam odlično! Iskren da budem jako sam se pazio tokom celog ovog haosa sa koronavirusom, međutim na kraju sam se zarazio. Očigledno je da pravila ne postoje, ali je važno da sam dao sve od sebe i uspešno se štitio sve do trenutka kada je možda i moj imunitet oslabio, pa je virus našao „prostor” za sebe. Verujem da ne postoji čovek koji može da kaže kako pandemija nije uticala na njegov život, ali sam se ja maksimalno trudio da skrenem misli obavezama… – objasnio je u razgovoru za „Telegraf”, pa dodao: Pre dve nedelje sam boravio u Egiptu sa porodicom gde sam punio baterije za dalje poslovne poduhvate i moram vam priznati da je bilo lepo posle duže vremena promeniti mesto boravka (smeh) – ispričao je voditelj i otkrio kakve je simptome imao tokom borbe sa virusom.

Ognjen Amidžić ATAImages/ Antonio Ahel

– Osećao sam malaksalost, što nije bilo svakidašnje za mene i znao sam da nešto nije u redu. Odlučio sam da uradim sve potrebne analize.

Pročitajte još:

PCR test je pokazao da sam negativan, međutim krvna slika je ukazivala na to da postoji mogućnost da sam zaražen. Lekari su odlučili da uradim skener pluća, što se ispostavilo kao prava odluka. Zahvaljujući stručnom timu KBC „Bežanijska kosa” brzo sam napustio bolnicu i uspešno se vratio u svakodnevne tokove – kaže Ognjen, te pravi osvrt na bolničke dane.

– Nisam. Iskren da budem, skoro sve vreme koje sam proveo u bolnici bio sam u kontaktu sa svojom ekipom saradnika. Nabacivao sam ideje za potencijalne goste, za nove igrice koje im zadajemo u emisiji… A oni su mi sve vreme govorili da malo iskuliram, da ne brinem, te da je najvažnije da se oporavim. Međutim, ja sam radoholik, pa čak i onda kada se dešava nešto sa čim se prvi put suočavam, ne volim da prepuštam olako svoj posao drugima iako znam da će sve biti u redu – priča Amidžić i objašnjava zbog čega se odlučio za kinesku vakcinu.

– Kinesku vakcinu je primila većina ljudi iz mog okruženja, tako da sam i ja odlučio da se vakcinišem istom. Naredne godine možda isprobam neku drugu (smeh). Dok u celom svetu vlada pravi rat za vakcine, naši građani mogu da biraju koju će primiti, ali i dalje žive u teorijama zavere, što je meni neshvatljivo – zaključio je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike