Venčanja daleko od znatiželjnih pogleda: Ove naše poznate ličnosti sklopile su brak u tajnosti (FOTO)

16.05.2021 | 18:05 >> 21:37

Autor: Marija Mitić

Pokušavajući da sakriju intimu i privatnost, pojedini pripadnici estrade venčali su se tajno, dok su mnogi zbog toga otišli čak i na drugi kontinent

Copyright 24sedam/ATA Images

Poznate ličnosti non-stop su pod budnim okom javnosti, stoga i ne čudi što požele da neke bitne stvari urade u tajnosti.

Mnogi od njih tako su važne događaje i ceremonije obavili daleko od reflektora i kamera, međutim, mediji su ipak došli do saznanja i pikantnih detalja.

Nekolicina naših poznatih parova, bez velike pompe i sa malim brojem ljudi, venčali su se u tajnosti, pokušavajući da sakriju intimu i privatnost.

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

Pevačica Nataša Bekvalac je po drugi put izgovorila sudbonosno „da” 2015. godine, rukometašu Ljubomiru Ljubi Jovanoviću. Tajno venčanje bilo je obavljeno pred matičarem, u stanu u kom su živeli zajedno. Pored glavnih aktera, stajali su samo kumovi.

Copyright Foto: ATAImages/ S.T.

– Nas dvoje, sami. Naša matičarka i kumovi. Moj kum je moj najbolji drug, Alen Stajić… S obzirom na to da sam drugaricu već imenovala u kumu, logično je da mi kum bude najbolji drug. Ljubin kum je bio njegov prijatelj, Nemanja – otkrila je detalje Nataša lično, kao gošća „Amidži šoua”, ubrzo nakon što je izgovorila sudbonosno „da”.

Copyright Nataša Bekvalac ATAImages/Antonio Anhel

– Bilo je ležerno. Bilo je duhovito. Bili su svi jako rasploženi. Ja sam Alenu javila dan pre, kao i Ljuba njegovom drugu. Mislili su isprva da je neka šala. Pitao me je šta da kupi, ja sam mu rekla: „Ma, samo dođi”. Zato je malo obučen čudnije… – dodala je tada Nata.

Nikolina Kovač i Saša Kapor

Pevački par Nikolina Kovač i Saša Kapor venčali su se daleko od očiju javnosti, dan pre nego što su postali prvi put roditelji. Izgovorili su sudbonosno „da” 2013. samo u krugu najmilijih, a onda je pevačica rodila dečaka, kome su dali ime Nikolaj. Crkveno venčanje, međutim, odvilo se 11. maja 2014, u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanjskoj Kosi.

Copyright Nikolina Kovač i Saša Kapor ATAImages/Antonio Ahel

Ana Sević i Darko Lazić

Pre oko sedam godina, Ana Sević i Darko Lazić venčali su se daleko od znatiželjnih pogleda javnosti. Pevačica je tada bila u osmom mesecu trudnoće. Par je čekao devojčicu, kojoj su kasnije dali ime Lorena. Ceremoniji venčanja, inače, prisustvovao je samo najuži krug prijatelja, na čelu sa kumom Andreanom Čekić.

Copyright Darko Lazić i Ana Sević, Foto: ATAimages/Antonio Ahel

– Od danas sam najsrećnija kuma na svetu – pisalo je na Andreaninom Fejsbuku uz fotografije na kojoj su ona, Ana i Darko.

– Fotke su objavili naši prijatelji na Fejsu, a venčanje je samo bilo za kumove i roditelje – istakao je nešto zatim pevač, prenosili su mediji: Kad se Ana porodi, organizovaćemo veliku svadbu – dodao je on.

Bojana Barović i Nikola Rokvić

Bojana Barović i Nikola Rokvić takođe su se venčali u malom krugu ljudi, skriveni od medija.

Čin venčanja dogodio se 2016. godine u Manastiru Mileševa, a Nikola je par dana kasnije objavio fotografiju sa venčanja i tako obelodanio vest o zavetovanju.

– Taj dan, čas i trenutak… Zakleti se na večnu ljubav pred Bogom, pod krilima Belog Anđela, ostaće za mene zavet koji ću čuvati sve dok dišem –

Istu fotografiju objavila je nešto kasnije i Bojana, ali uz drugačiju poruku.

– Pre par meseci nam se spustio jedan anđeo u život, a na jučerašnji dan smo se jedno drugom zahvalili na tome i na svemu što nam je dato kroz obećanje i sjedinjavanje pred Bogom u jednom veoma intimnom i predivnom činu, u Manastiru Mileševa –

 Severina i Igor Kojić

Prvo venčanje Severine i Igora Kojića bilo je tajno, u septembru 2015. godine u u baljanskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Istri, dok su se drugi put na večnu ljubav zakleli dva meseca kasnije na građanskom venčanju u Beogradu.

Treći put su, kako bi obnovili zavete, pobegli od znatiželjnih pogleda i to na drugi kontinent, čak u daleku Afriku.

Raspoloženi, nasmejani, srećni i u dres kodu karakterističnom za tropske krajeve, supružnici su odlučili da organizuju treće po redu venčanje i to ni manje ni više nego po afričkim običajima.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta samo su jednog julskog jutra odlučili da se obuku i odu u opštinu kako bi sklopili brak, a već po izlasku iz iste dočekali su ih mediji.

Copyright Printscreen/ Instagram/ Ananikolicofficial

– Mi o tome pričamo već duže vreme, ali naravno to je bilo samo između nas. Kada smo to odlučili, samo smo poveli naše kumove i to uradili. Čak ni naši roditelji ni rodbina nisu znali šta smeramo. Jedna žena iz opštine Voždovac nas je odala, slikavši nas sa prozora i tako se to oglasilo. Reakcije bližnjih su pomešane, neki su srećni, neki su ljuti – ispričali su supružnici tada za ekipu emisije “Premijera”.

Bora i Dubravka Đorđević 

Frontmen “Riblje Čorbe” i njegova dosta godina mlađa devojka Dubravka tajno su se venčali 2016. godine. Nakon što su rekli “da” pred matičarem, njih dvoje su nastavili intimno slavlje u malom krugu prijatelja i porodice.

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Iako je ovo već treća Borina žena i iako deluje kao da razlika u godinama i nije toliko mala, roker je izgledao srećnije nego ikada.

Jovana i Željko Joksimović

Jovana i Željko Joksimović zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav daleko od medija – na Mladivima.

Prvi brak su tako sklopili 2012. godine, a crkveni brak dogodio se u crkvi Aleksandar Nevski u Beogradu, u septembru 2014. godine.

Ovoj ceremoniji prisustvovali su brat Željka Joksimovića, Saša, kao i menadžer Bane Obradović, dok su mladenci došli u pratnji sina Koste.

Luna Đogani i Marko Miljković

Kako su mediji danas saznali, Luna Đogani i Marko Miljković sklopili su brak u opštini Rakovica, samo u prisustvu kumova. Iako su želeli da sakriju datum venčanja, pripadnici sedme sile dospeli su do informacija, koje je Miljković naposletku potvrdio:

Copyright Luna i Marko ATAImages/ Antonio Ahel

– Tačno je da smo se venčali tajno i za sada samo u opštini, zakonski smo muž i žena. Ono pravo, crkveno venčanje, tek nas očekuje. Ovo smo obavili intimno i trenutno smo u restoranu gde sami proslavljamo – ispričao je mladoženja za „Alo”, pa nastavio:

– Za dva dana planiramo da priredimo gala proslavu, a sa iste ćemo vam poslati fotografije. Danas ne želimo da nas iko ometa. Presrećan sam što je Luna konačno moja žena – dodao je Marko, dok se mlada trudnica još uvek nije oglasila.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam