Jelena Karleuša o vakcinaciji: Nije mi jasno zašto nisam dobila 3.000 dinara, kada sam to uradila zbog toga?!

17.05.2021

12:13 >> 12:19

0

Autor: D. Božović

Pevačica se našalila na svoj račun objasnivši da je zbog fotografije na kojoj su svi objektivi upereni u nju naišla na bezbroj negativnih komentara, na koj

Jelena Karleuša o vakcinaciji: Nije mi jasno zašto nisam dobila 3.000 dinara, kada sam to uradila zbog toga?!
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačka zvezda Jelena Karleuša primila je vakcinu protiv koronavirusa, a svojom pojavom u TC “Ušće”, izazvala je veliku pažnju javnosti. Fotografija na kojoj su svi paparaci uperili objektiv u nju napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama, a sada ona otkriva sa kakvim komentarima se susrela nakon vakcinacije, kao i da li je dobila 3.000 dinara.

– Iskreno da kažem, jesam očekivala to ali lokalno, da na Balkanu naravimo dobru poruku i da budemo društveno odgovorni i da mi javne ličnosti koristimo popularnost na pravi način, a ispostavilo se da čitava Evropa pričala o tome i da se Srbija predstavila Evropi i svetu u jako pozitivnom i lepom svetlu. Pokazali su da ne samo da imamo vakcinu i da vakcinišemo narod, nego da možemo da biramo između četiri vakcine i da čak narod dobije novac za to, tako da su objasnili to kao neki fenomen u svetu – kaže Karleuša, a potom objašnajva da je bila prinuđena da obriše i blokira pojedine komentare i to zbog prozivki da je sve “montaža”.

– Ne znam da li si videla na hiljade komentara koje sam blokirala, brisala… Brisala sam da ne vide iglu, da nije bilo igle, da uopšte nisam vakcinisana, da je sve fejk… Onda sam videla komentare da sam to uradila zbog 3.00 dinara koje nisam dobila, a nije mi jasno zašto nisam dobila kada jesam to uradila zbog 3.000 dinara?! (smeh) – rekla je Jelena i dodala:

Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

– Moj saradnik Zoran kaže: “Zašto se uvek obazireš na negativne komentare, a ne pričaš o najdivnijim, pozitivnim, moru pozitivnih”. Evo, malo i njemu, za ljubav, da kažem, čitava ta vakcinacija je proša i u interesantom mom stajlingu koji se jako puno komentarisao i ja sam uspela da jako dobro izgledam po nekim svetskim standardima, tako da su svi ti svetski mediji to tako kometarisali. Mnoge svetske javne ličnosti, Nikola Formićeti, čovek koji je stvorio Lejdi Gagu, čak je okačio čuvenu fotografiju sa puno papraca na svoj Instagram stori.

Karleuša ne krije da je i te kako bila uplašena tokom vakcinacije, ali ne zbog vakcine, već zbog toga što bi beli paravanna glavu jer su fotoreporteri počeli da ga ljuljaju.

– Ono je neverovatna slika! Fotoreporteri su napravili piramidu od tela, sve to izgleda tako namešteno, a u stvari to je momenat koji se stvarno desio. Onaj moj uplašeni pogled ka njima, jeste momenat kada su beli paravan počeli da ljuljaju i ja sam pomislila da će pred svim tim kamerama paravan da mi padne na glavu, da me preklopi i da me konačno dokrajči, ali se to nije desilo – rekla je Jelena za “Telegraf.rs”.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti