Udala se ćerka Mila Đuraškovića! Jelena Rozga napravila atmosferu za pamćenje

18.05.2021

09:51 >> 09:52

0

Autor: D. Božović

Biznismen je svojoj naslednici priredio svadbu iz snova, u koju je uloženo nekoliko miliona dinara, a hrvatska pevačica je bila zadužena za dobru zabavu

Udala se ćerka Mila Đuraškovića! Jelena Rozga napravila atmosferu za pamćenje
Copyright Printscreen Instagram/tamara_c_

Ćerka kontroverznog biznismena Mila Đuraškovića, Anja, izgovorila je “sudbonosno da” dugogodišnjem emotivnom partneru Ognjenu, a na njihovom glamuroznom venčanju pevala je Jelena Rozga koja je atmosferu dovela do usijanja.

Printscreen Instagram/emily_b_

Ova ceremonija je dospela na društvene mreže zahvaljujući zvanicama poznatog para, a na osnovu snimaka i fotografija može se zaključiti da je zabava bila na zavidnom nivou, ali i da su za dekoraciju ambijenta utrošeni milioni. Skupocena dekoracija kao sa dvora, kombinacija zlatne, crvene i bele boje, činile su atmosferu još lepšom.

Mlada je na sebi nosila venčanicu Oskara de la Rente, kojom je sve prisutne na venčanju u prestonici Srbije ostavila bez daha. U krugu porodice i prijatelja ovaj par je proslavio svoj dan ljubavi, a nakon što se proslava završila, Anja je objavila nekoliko snimaka sa svadbe. Ono što je evidentno jeste da osmeh sa lica nije skidala.

Printscreen Instagram/emily_b_

Rozga je bila na vrhuncu zadataka, a za ovu svečanost odabrala je crnu elegantnu haljinu sa šljokicama, a svojim glasom i stasom je priredila veče za pamćenje svim pristutnima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike