Cecin dečko proslavlja rođendan! Čestitke pljušte sa svih strana, nedostaje samo jedna (FOTO)

18.05.2021

13:34 >> 13:39

0

Autor: D. Božović

Bogdan Srejović, partner Ražnatovićeve danas puni 38 godina

Cecin dečko proslavlja rođendan! Čestitke pljušte sa svih strana, nedostaje samo jedna (FOTO)
Copyright Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović, Foto: 24sedam

Danas je divan dan dečku pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Bogdanu Srejoviću. Mladi bizsnismen danas proslavlja 38. rođendan, a na adresu njegovog Instagram naloga neprestano pristižu rođendanske čestitke, a među njima nedostaje još samo ona od velike muzičke zvezde.

Naime, Bogdanovi prijatelji su putem društvenih mreža uputili najlepše želje, a slavljenik ih je rado delio na svom Instagram nalogu.

Printscreen Instagram/bogdansrejovic

– “Neka te prati svaka sreća, gde je ima da postane veća. Neka ti Sunce sija snažno, da se ostvari sve što ti je važno! Da te zdravlje služi, a ljubav cveta, da ti se ispuni svaki san, želim ti srećan rođendan!”- bila je samo jedna od čestitiki koje je Srejović dobio, a kakvo slavlje se povodom njegovog divnog dana čeka, još uvek ne znamo. Mada ne sumnjamo da će sve biti na zavidnom nivou.

Podsetimo, Ceca i Bogdan stupili su u vezu krajem novembra prošle godine, nakon što su se upoznali u novobeogradskom restoranu u kome on radi kao menadžer. Svoju vezu su krili od očiju javnosti nekoliko meseci, da bi početkom januara sve bilo obelodanjeno. Od tog trenutka oni objavljuju i zajedničke fotografije, a o svom emotivnom životu nikad previše ne detaljišu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike