Što se tiče nasih kostima: „Hurricane" uporedili s „bugarskim maturantkinjama", a one tviterašima nisu ostale dužne!

18.05.2021

19:13 >> 19:21

0

Devojke su i te kako zadovoljne stajlingom, kao i većina fanova čije su komentare uspele da isprate

Što se tiče nasih kostima: „Hurricane" uporedili s „bugarskim maturantkinjama", a one tviterašima nisu ostale dužne!
Copyright Hurricane Profimedia

Zbog naših ovogodišnjih evrovizijskih predstavnica Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić, koje čine sastav „Hurricane“, Tviter gotovo da se usijao od malicioznih komentara, poput onog da „podsećaju na bugarske maturantkinje”, pošto su predstavile svoj stajling za tamošnju scenu. Međutim, zadovoljne svojim izgledom, ali i daleko brojnijim pozitivnim komentarima fanova koje su uspele da isprate, nisu ostale dužne onima koji su im nadenuli sporni „nadimak” – „ohladile” su situaciju u poznatom stilu.

Pročitajte još:

– Što se tiče nasih kostima za nastup, pravio ih je Boris Kargotić. Mi smo prezadovoljne kako izgledaju, pogodio je naš ukus, a dok se izrađivao kostim konsultovali smo se u velikoj meri, tako da je ispunio naša očekivanja – počele su one za „Blic Ženu”, pa dodale: Drago nam je što se i publici baš dopada, jer ima super pozitivnih komentara na račun stajlinga – zaključile su one pozitivnim tonom, pa stavile tačku na zlurade komentare i bilo kakva dalja nagađanja.

Da će „Hurricane” izgledati svetski – verovatno bi se složila i kraljica popa, Madona, koja i sama ima priliku da uživa u komadu sa potpisom dizajnera iza brenda „DeMode“.

Njegove kreacije, inače, nose i brojne druge svetske zvezde, poput Bijonse, Lejdi Gage… A vrata svetske mode, podsetimo, otovorila su mu se onda kada je pevačica Niki Minaž odlučila da nosi njegovu kapu na snimanju jednog spota.

Foto: Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike