Cecin dečko oduvao svećice sa ćerkom u naručju! Svi detalji gala proslave, pevačice ni na vidiku (FOTO)

19.05.2021

11:05 >> 10:35

0

Autor: D. Božović

Bogdan Srejović je bio lepo raspoložen đuskajući sa naslednicom za svoj divan dan

Cecin dečko oduvao svećice sa ćerkom u naručju! Svi detalji gala proslave, pevačice ni na vidiku (FOTO)
Copyright Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović ATAImages/Antonio Ahel

Dečko pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Bogdan Srejović juče je proslavio u krugu prijatelja i porodice 38. rođendan u jednom od prestoničkih restorana, a atmosfera je po svemu sudeći bila na zavidnom nivou. Trenutak koji je otopio sva srca jeste kada je mladi biznismen duvao svećice, držeći u naručju svoju naslednicu.

Dok su svećice i vatromet goreli, slavljenik je đuskao, čekajući da se završi numera “Ponelo me” koju u originalu izvodi Željko Joksimović. Bogdan nije skidao osmeh sa lica, a svi blicevi su bili upereni u njega, dok njegove nežnije polovine u tom trenutku nije bilo ni na vidiku, pa se može pretpostaviti da je sa strane snimala svog momka dok se veseli.

Printscreen Insagram/bogdansrejovic

Podsetimo, tokom jučerašnjeg slavlja, Ceca je uzela mobilni telefon pa se snimala za Instagram, dok je pevala pesmu Dina Merlina „Sredinom”, pa je pevušila stihove: “Sedi, mali, tu je tvoj dom, daleko su Istanbul i Beč…”.Osim Ražnatovićeve, ovo slavlje su prisustvom uveličali Anastasija Ražnatović, Bogdana Ražnatović i sestra Lidija Ocokoljić.

Inače, Ceca i Bogdan su početkom godine obelodanili svoju vezu i od tada ih često paparaci viđaju zajedno, ali ni jedno ni drugo ne vole da otkrivaju previše detalja iz svog emotivnog života.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike