Milica Pavlović ima novog dečka?! Uhvaćena sa mladim vaterpolistom, pao i poljubac! (FOTO)

20.05.2021

07:50 >> 08:14

0

Autor: Marija Mitić

Paparaci su ih pratili tokom celog dana, da bi na posletku snimili i kako zajedno ulaze u zgradu na Novom Beogradu gde pevačica živi

Milica Pavlović ima novog dečka?! Uhvaćena sa mladim vaterpolistom, pao i poljubac! (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages/ Instagram/saveljaaa

Milica Pavlović uhvaćena je u jednom prestoničkom restoranu, u društvu mladog vaterpoliste Nikolasa Saveljića (22), sinom čuvenog crnogorskog fudbalera Niše Saveljića.

Njih dvoje su uživali zajedno u sunčanom danu u bašti restorana, gde su bili još sa dvoje prijatelja, a konstantno su se osmehivali i jasno se moglo videti da im je prijalo zajedničko društvo.

Printscreen/ PaparacoLov

Atraktivni par pratili su paparaci tokom celog dana, da bi na posletku snimili i kako zajedno ulaze u zgradu na Novom Beogradu gde pevačica živi.

Ekipa Paparaco Lova usnimila je i njihov blizak kontakt nešto kasnije na aerodromu, koji izgleda kao poljubac, što je dodadtno pogrejalo sumnje da su u Nikolas i Milica u ljubavi.

Printscreen/ PaparacoLov

Kako su ranije pisali mediji, Milica i Nikolas su u vezi od aprila prošle godine, a do sada ga je već dva puta posetila u Crnoj Gori.

Nikolas Saveljić sa juniorskom reprezentacijom Crne Gore osvojio je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u vaterpolu, a profesionalno usavršavanje nastavio je na UCLA u Americi. Živi u Los Anđelesu poslednjih pet godina, i vrlo je popularan na društvenim mrežama.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike