Koncert Zorice Brunclik odložen treći put: Pevačici dozlogrdila korona!

11.12.2020

08:15 >> 11:44

0

Htela je 2020. da obeleži 45 godina karijere, ali će morati da sačeka 2021.

Koncert Zorice Brunclik odložen treći put: Pevačici dozlogrdila korona!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Zorica Brunclik jedna je od retkih estradnih ličnosti koje su ove godine, kada je pandemija koronavirusa ograničila sve, odlučila da održi koncert. Ona je njime nameravala da obeleži 45 godina karijere još 21. aprila, ali zbog odluke Vlade Republike Srbije o ograničenom broju ljudi u zatvorenom prostoru, koncert je prvo pomeren za 28. oktobar, a zatim je zakazan za 29. decembar.

Ipak, kako portal 24sedam saznaje, ni ovog datuma Zorica neće pevati u Centru „Sava”, što je bilo i očekivano, pošto je zbog situacije sa koronavirusom i dalje nemoguće nastupati pred nekoliko hiljada ljudi.

Izvor blizak pevačici otkrio nam je da je Zorica na ivici nerava zbog cele situacije i da je mnogo želela da ove godine proslavi julibej sa obožavaocima. Osim toga, nervira je i to što je zatvorena u kući i što je organizacija koncerta ozbiljna stvar koja zahteva mnogo pripreme i planiranja, zbog čega joj je dozlogrdilo da sve radi ispočetka treći put.

Ovu informaciju potvrdio nam je Miroljub Aranđelović Kemiš, koji ni sam ne zna novi datum koncerta svoje supruge.

– Trenutno smo u fazi sređivanja papira sa Centrom „Sava”. Koncert se još jednom odlaže, ali još ne znamo za koji datum. To sve zavisi od njih sada. Ali sigurno će ovih dana biti poznat novi datum koncerta, pa će javnost biti obaveštena o tome – rekao nam je Zoričin suprug.

Zorica i Kemiš ATAImages/ Antonio Ahel

Iako im se ovo pomeranje događa treći put, Miroljub se i našalio na tu temu u pokušaju da oraspoloži suprugu, koja je tokom razgovora bila pored njega.

– Ja kažem da je najbolje da koncert bude 21. aprila, pošto je to bio privobitni datum, i da se zove „Godina posle”. Optimizam je tu, mi smo raspoloženi za koncert, ali čekamo pravo vreme, kad niko neće biti ugrožen zbog dolaska na njega – zaključio je Kemiš, dok Zorica nije bila raspoložena za šalu.

Ulaznice koje su kupljene za koncerte 21. aprila, 28. oktobra i 29. decembra važiće i za četvrti termin.

PROČITAJTE JOŠ:

Sugrađani sve organizovali: Posle Džejeve sahrane održaće se koncert u njegovu čast

Iva Štrljić o ulozi o kojoj svi pričaju, ljubavi, detinjstvu i ocu Milanu: Ta rana me ponekad zapeče, ali ja sam borac

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike