Tri pitanja Ksenije Knežević za tatu Kneza, posle uslaska u finale: Odmah sam im poslao šampanjac, razumem ih!

22.05.2021

16:43 >> 23:27

0

Pevač je, priznaje, imao veću tremu prethodne večeri kada su nastupale Uraganke, nego kada je on bio predstavnik na Evrosongu

Tri pitanja Ksenije Knežević za tatu Kneza, posle uslaska u finale: Odmah sam im poslao šampanjac, razumem ih!
Copyright Nenad Knežević Knez ATAImages/Antonio Ahel

Nenad Knežević Knez pomno je pratio drugo polufinale „Evrovizije“, zajedno sa izabranicom Tatjanom. Imao je veću tremu nego kada je i sam nastupao, priznaje, a sa ćerkom Ksenijom, jednom od članica grupe „Hurricane” čuo se odmah po njenom ulasku u finale. Ponosni otac častio ih je pićem, ali i odgovorio na pitanja svakako i zabrinutih devojaka.

– Imao sam veću tremu nego kada sam ja nastupao na „Evroviziji” 2015. godine, posebno zbog toga što je konkurencija izuzetno jaka – kaže Knežević na samom početku razgovora sa „Novostima”, pa dodaje kako su devojke pokazale visok stepen profesionalnosti i da ga raduju pozitivne reakcije evrovizijskih fanova i celokupne javnosti: Pitala me je prvo kako su pevale, kako su izgledale i da li su bile debele – otkriva dalje i ističe da su to njihove brige koje su razumljive jer ih imaju i „sve druge devojke”.

Nenad Knežević Knez Instagram screenshot

Nenad Knežević Knez Instagram screenshot

– Posle me je opet zvala da mi pusti snimak i to je bio potpuni haos, nisam mogao da verujem. Već su postale omiljene tamo, žurka, ludilo – navodi Knez i dodaje da su devojke, koje su prošle u finale, sve i te kako odradile kako treba.

Pročitajte još:

Na pitanje šta je rekao Kseniji pred veliki nastup uz smeh odgovara da „oni imaju svoju priču o tome kako ih oslobađa treme, koja nije za javnost”.

Knez, inače, smatra da „ako bude na pravdi Boga”, „Hurricane” imaju šanse za vrlo visok plasman i pored jake konkurencije. Kao najveću, navodi predstavnike Rusije, Francuske, Azerbejdžana i San Marina.

– Ima puno izuzetno kvalitetnih izvođača, ali njihov adut su neverovatna energija i izgled. Kao da su ultrapopularni američki bend, kao da su rođene za ovo – kaže pevač, kom se dopada i pesma „Hasta la vista”, koja je prošle godine izabrana za „Evroviziju”, ali „Loco Loco” mu je, pak, draža.

– Za Evropu je ovogodišnja pesma bolja, a “Hasta la vista” za Balkan – misli Knežević.

– Poslao sam im šapmanjac u moje i Tatjanino ime i rekao da ga otvore i rashlade se nakon polufinala. Kad nisam tamo, da ih makar na taj način iznenadim – zaključio je Nenad Knežević Knez.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike