„Samo ti si imao dušu, veliku kao more!" Beki Bekić napisao pesmu o Džeju (FOTO, VIDEO)

21.05.2021

17:50

0

Baladu izvodi pevač Acko Nezirović, takođe veliki prijatelj pokojnog Ramadanovskog

„Samo ti si imao dušu, veliku kao more!" Beki Bekić napisao pesmu o Džeju (FOTO, VIDEO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Beki Bekić napisao je pesmu u čast pokojnog Džeja Ramadanovskog, pod nazivom „Druže moj”. Acko Nezirović ju je i snimio, a danas, predstavili su je u krugu brojnih poštovalaca pevača koji nas je napustio 6. decembra prošle godine.

„Što te nema, što te nema, samo ti si imao srce čisto kao osvit zore, samo ti si imao dušu, veliku k’o more, druže moj, brate moj…”

Beki i Acko, zajedno sa kolegama Minom Kostić, Jovanom Tipšin, Snežanom Đurišić, Džejevim kumom Zoranom Jagodićem Ruletom, kao i mnogim drugim prijateljima, predstavili su baladu i javnosti, okupljeni u jednom prestoničkom lokalu.

Jovana Tipšin ATAImages/Antonio Ahel

Acko Nezirović ATAImages/Antonio Ahel

ATAImages/Antonio Ahel

– Posle 30 i više godina druženja sa Džejem koji je meni bio prijatelj, drug i brat bila je to moja moralna obaveza da mu se zahvalim – rekao je nedavno Nezirović „Grand onlajnu”, na čiji je predlog i nastala pesma: Kada sam je prvi put čuo, naježio sam se. Dok sam snimao u studiju, krenuo sam, pa hoće, neće i, onda sam se skoncentrisao i izneo to sa dosta emocija. Kada sam sve to preslušao suze su mi krenule – iskren je bio on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike