„Hurricane" uoči finala takmičenja za „Pesmu Evrovizije", za 24sedam: Jedva čekamo nastup! (FOTO, VIDEO)

22.05.2021

06:38 >> 12:48

0

Devojke nisu krile koliko su srećne što im se ostvarila velika želja - da se late mikrofona i zaigraju na sceni Ahoj arene i u završnoj noći dugo iščekiv

„Hurricane" uoči finala takmičenja za „Pesmu Evrovizije", za 24sedam: Jedva čekamo nastup! (FOTO, VIDEO)
Copyright Hurricane Profimedia

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić iz grupe „Hurricane” trenutno borave u Roterdamu, gde se ove godine održava takmičenje za „Pesmu Evrovizije”. Predstavnice Srbije su u drugom polufinalu pod rednim brojem devet doživele veliki uspeh, prošavši dalje u finalnu noć dugo iščekivanog muzičkog spektakla. Protekle godine, naime, takmičenje nije bilo održano zbog čitave situacije sa koronavirusom. Ove, pak, poštujući izvesne mere uvedene zbog epidemiološke situacije, predstavnici brojnih zemalja imaju priliku da se late mikrofona u „Ahoj areni”.

U razgovoru za 24sedam uoči poslednje večeri „Evrosonga 2021″, „Hurricane” ne krije radost i uzbuđenje. Subotu su, kažu, jedva čekale, kao i sada – sam nastup. U finalu, predstaviće se sa već dobro poznatom „Loco Loco” pod rednim brojem osam.

Hurricane printscreen RTS

Hurricane printscreen RTS

Hurricane printscreen RTS

Hurricane printscreen RTS

Hurricane printscreen RTS

– Presrećne smo što smo prošle u finale. Ostvarila nam se ogromna želja. Jedva čekamo. Komentari su sjajni, publika i fanovi su oduševljeni, tako da smo prezadovoljne. Značila nam je veoma podrška našeg kompozitora, Nemanje Antonića, kao i saradnika na pesmi, Darka Dimitrova, koji su bili sa nama u green room-u i bodrili nas – pričaju „Uraganke”, kojima u Roterdamu društvo pravi i za sada jedina pobednica iz Srbije, pevačica Marija Šerifović.

Marija je odnela pobedu 2007. godine, sa pesmom „Molitva”.

– Bila je tu i naša Marija Šerifović, koja nam je takođe bila ogromna moralna podrška i prezahvalne smo joj na svemu – dodaju devojke, pozivajući sve da ih i večeras prate, 22. maja od devet sati uveče.

– Pratite nas opet! – zaključuju „Hurricane”, koje će nastupati osme po redu i boriti se za trofej.

Podsetimo, osim Srbije, zemlje Norveška, Izrael, Rusija, Malta, Kipar, Litvanija, Azerbejdžan, Švedska, Belgija, Ukrajina, Albanija, Bugarska, Moldavija, Portugalija, Island, San Marino, Švajcarska, Grčka i Finska daće sve od sebe za trofej, a u finalu pored domaćina pridružiće im se Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska, Nemačka, Španija i Italija.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike