Bikovićev rođeni brat se zamonašio još devedesetih godina: S njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah (FOTO)

11.12.2020

12:11 >> 12:21

0

Autor: N. L

Razlika u godinama između Miloša i Mihaila je 16 godina

Bikovićev rođeni brat se zamonašio još devedesetih godina: S njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah (FOTO)
Miloš Biković ATAImages/Antonio Ahel

Miloš Biković je jedan od trenutno najuspešnijih i najpopularnijih glumaca mlađe generacije na našim prostorima, a punu podršku osim mnogobrojnih fanova, svakodnevno mu pruža njegova porodica, majka i stariji brat Mihailo.

Njegov brat se zamonašio kada je Miloš bio dete, a Biković je mnogo puta govorio koliko je vezan za njega.

– Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje – rekao je ranije otac Mihailo.

Mihailo Biković Printscreen: Televizija Valjevo Plus

– Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu. Ponekad, u razgovoru poželim da mu protivurečim, ali umesto toga, uvek mu kažem: “Razmisliću o tvojim rečima” – ispričao je Miloš nedavno.

Podsetimo, Biković je početkom ove godine pazario veliko imanje u okolini Valjeva, 40 kilometara udaljeno od Manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina.

Pročitajte još:

Miloš Biković za 24sedam: Zadatak mislećeg čoveka je da sačuva vrednosti u koje veruje

Miloš Biković: Gladuješ, neispavan si… Snimanje je i majka i maćeha! (FOTO)

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi