Osim afere sa kokainom, predstavnik Italije na meti prozivki jer je poljubio gitaristu u usta

23.05.2021

12:19

0

Autor: D. Božović

Damian Dejvid je tokom nastupa na sinoćnoj Evroviziji poljubio u usta člana svoje grupe, te ovim prizorom šokirao auditorijum

Osim afere sa kokainom, predstavnik Italije na meti prozivki jer je poljubio gitaristu u usta
Copyright Foto: Tanjug/AP

Italija je odnela pobedu naovogodišnjem 65. Eurosongu. Grupa Maneskin na čelu sa frontmenom Damianom Dejvidom, je osim glasa i stasa oduševila publiku i performansom. Naime, pevač je u jednom trenutku poljubio gitaristu u usta na sceni, a ovaj trenutak je mnogima sinoć promakao.

Printscreen Youtube/RTS

Osim toga, Damian je postao glavna tema svetskih i domaćih medija ne samo zbog pobede koju su ostvarili u Roterdamu, već i zbog toga što je tokom finalne večeri navodno konzumirao psihoaktivne supstance, a snimak koji kruži društvenim mrežama je sve zaprepastio.

Iako je i sam Dejvid demantovao ovo kada su ostali članovi primetili da se na Tviteru piše kako je njihov pevač „povukao crtu”, rešili su da stanu spekulacijama na put, tvrdeći da su spremni i da se testiraju, kako bi dokazali suprotno od onoga što se piše.

– Šokirani smo što neki ljudi pričaju da se Damian drogira. Mi smo protiv droge i ne koristimo kokain. Spremni smo da se testiramo, jer nemamo šta da krijemo.  Ovde smo da pevamo našu muziku i srećni smo što smo odneli pobedu na „Evroviziji”. Želimo da se zahvalimo svima koji su nas podržali. Rokenrol nikada neće umreti. Volimo vas – piše u objavi.

Pročitaje još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike