Žene su poludele za pobednikom Evrovizije, ali njegovo srce je zauzeto: Roker ljubi lepu manekenku

23.05.2021

14:32 >> 15:14

0

Autor: Marija Mitić

Zaveo je čak i našu predstavnicu

Žene su poludele za pobednikom Evrovizije, ali njegovo srce je zauzeto: Roker ljubi lepu manekenku
Copyright Foto: Profimedia

Sinoć je na 65. “Pesmi Evrovizije” ubedljivu pobedu odnela Italija, odnosno grupa “Maneskin”, sa pesmom “Zitti E Buoni”.

Za pevačem grupe Damianom Davidom poludele su devojke širom Evrope, međutim, srce ekscentričnog Italijana je zauzeto. Naime, on je u ljubavi sa italijanskom manekenkom i influenserkom Đorđom Soreli.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)

Čini se da ovaj par vezu skriva od pogleda javnosti, te tako nemaju zajedničkih slika na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu, Đorđa je noćas jasno pokazala koliko je uz Damiana, te da ne prestaje da ga bodri.

Ona je sa velikom pažnjom pratila nastup svog dragog, a u jednom trenutku je od uzbuđenja i sreće čak i zaplakala i ruke su joj se tresle! Snimila se i u trenutku proglašenja pobede, a video dokazuje da nije mogla da dođe sebi od šoka.

Printcsreen Instagram/ Giorgiasoleri

Ni naša predstavnica Sanja Vučić nije krila simpatije prema zgodnom Italijanu, pa je tako tokom jedne konferencije za štampu priznala da bi se udala za njega.

AP Photo/Peter Dejong

– On je prelep muškarac. Da budem iskrena, sama sam… Divan je… Prestaću da pričam… Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina – kroz smeh je pričala Sanja za strane medije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike