Što bi pobedile tri normalne devojke? Sloba Radanović dao svoj sud o Evroviziji (FOTO)

23.05.2021

16:50 >> 16:37

0

Autor: Marija Mitić

Pevač smatra da je za pobedu na ovom festivalu potrebno malo više ludosti i kontroverze

Što bi pobedile tri normalne devojke? Sloba Radanović dao svoj sud o Evroviziji (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Mnoge naše poznate ličnosti razočarane su plasmanom grupe “Hurricane”, koja je osvojila 15. mesto na sinoćnjem takmičenju za “Pesmu Evrovizije”. Slobodan Radanović svoje nezadovoljstvo iskazao je na Instagramu, gde je napisao:

– Što bi pobedile tri normalne devojke, koje izgledaju kao akcioni heroji iz Marvelovih filmova i nastupaju tako da svaka velika zvezda na svetu može da im pozavidi, kad nemaju bradu, ne žvalave se međusobno na sceni, ne šmrču i ne prave frikove od sebe zarad šake pažnje nekog tamo žirija – napisao je Sloba dodajući – Samo kažem.

Printscreen/ Instagram/ slobaradanovic

Podsetimo, pobedu na 65. takmičenju za “Pesmu Evrovizije” odneo je italijanska grupa “Maneskin”, na čelu sa pevačem Damianom Dejvidom, koji je iste večeri dospeo u centar skandala nakon što je isplivao snimak iz bekstejdža, a na kome se čini da koristi nedozvoljene supstance, tačnije kokain.

 

– Ne koristim droge. Molim vas, ljudi – odgovorio je Damiano voditelju na pitanje o skandalu, a potom se grupa „Maneskin” ovim povodom oglasila na zvaničnom Instagram nalogu, demantujući da se Dejvid drogirao tokom finalne večeri.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike