Porodica pristigla na Novo groblje, ćerke slomljene: Poslednje zbogom Džeju Ramadanovskom (VIDEO, FOTO)

11.12.2020

12:29 >> 14:07

0

Pevač će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana danas u 14.30 časova, a ispratiće ga 50 violina po poslednjoj želji

Porodica pristigla na Novo groblje, ćerke slomljene: Poslednje zbogom Džeju Ramadanovskom (VIDEO, FOTO)
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Porodica Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo 6. decembra, stigla je na Novo groblje gotovo sat vremena ranije, kako bi legendarnog pevača ispratila na večni počinak. On će biti sahranjen danas u 14.30 u Aleji zaslužnih građana.

Džejeva starija ćerka Ana došla je sa suprugom Adilom Maksutovićem od koje se on ne odvaja, dok je mlađa naslednica pevača, Marija, potpuno neutešna, te je majka Nada nepomično uz nju. Džejeva bivša supruga Nada i Andrijana Tomanić s kojom je živeo 20 godina, stoje zajedno u kapeli.

Mina Kostić, takođe je došla u crnini, a među prvima s njom pristigao je i Džejev kum Zoran Jagodić Rule. Mnogo pre početka sahrane, na Novom groblju pojavile su se i Sanja Maletić, Vanesa Šokčić i Toma “Blek Panters”.

 

Foto:24sedam

Zbog situacije sa koronavirusom, neke od Džejevih kolega najavile su unapred da, nažalost, neće prisustvovati njegovoj sahrani, poput Željka Šašića i Miroslava Ilića.

ATA Imges/Antonio Ahel

Ramadanovski će biti sahranjen po muslimanskim običajima, a kako je ranije najavio njegov kum Rule, pevačeva poslednja želja će biti ispunjena – na grobu će mu zasvirati 50 violina.

ATA Imges/Antonio Ahel

Podsetimo, kralj balada preminuo je u 57. godini od srčanog udara, u svom stanu na Dorćolu. Ekipa lekara Hitne pomoći prethodno je pokušavala reanimacijom pevača da povrati u život, ali nije mu bilo spasa.

 

ATA Images/Antonio Ahel

On je iza sebe ostavio dve ćerke, Anu i Mariju, unučiće, bivšu suprugu Nadu s kojom je bio u dobrim odnosima, kao i prijateljicu Andrijanu Tomanić, koja je poslednjih 20 godina živela i radila sa Džejem.

 

ATA Images/Antonio Ahel

 

ATA Images/Antonio Ahel

 

ATA Images/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Sugrađani sve organizovali: Posle Džejeve sahrane održaće se koncert u njegovu čast

Preminuli su dan za danom: Džej i Tika je trebalo da zaigraju u istom filmu

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike