Uhvaćeni na delu! Dženifer Lopez i Ben Aflek uslikani u iznajmljenoj luks vili

24.05.2021

13:16 >> 13:23

0

Bivši par je raskinuo veridbu pre 17 godina, a sada su rešili da obnove kontakt i ponovo se zbliže

Uhvaćeni na delu! Dženifer Lopez i Ben Aflek uslikani u iznajmljenoj luks vili
Copyright Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek ponovo su tema svetskih medija zbog tajnih sastanaka. Naime, nakon što su zajedno bili na odmoru u Montani, paparaci su ih uslikali kako uživaju u iznajmljenoj vili na jugu Floride, te više nema sumnje da je pomirenje veoma blizu.

Profimedia

Bivši par nijednog trenutka nije uslikan kako razmenjuje nežnosti, ali je sigurno da im ovaj mir i tišina i te kako prijaju. Dok su Lopezova i Aflek bili na terasi iznajmljene vile ugledali su foto-reportere, a kako nisu želeli da se odaju, trudili su da se ponašaju sasvim uobičajeno. Ben je napravio zbunjen izraz lica, dok je Dženifer raširila usne u osmeh od uha do uha.

Profimedia

Podsetimo, Dženifer i Ben su pre 17 godina bila u velikoj ljubavi, a onda su raskinuli veridbu. Nakon skoro dve decenije, ponovo su se zbližili, a prema pisanjima stranih medija, svih prethodnih godina su održavali kontakt.

Izvor TMZ-a tvrdi da je Ben najpre poslao Džej Lo i-mejl u kojem joj je napisao da izgleda prelepo na fotografijama sa snimanja filma Shotgun Wedding koje su se pojavile u medijima, a potom istakao da bi voleo da je i on u Dominikani s njom. Komunikacija se nastavila i u narednom periodu, sve dok krajem aprila Dženifer nije završila snimanje i vratila se s Kariba.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike