Žurka samo za vakcinisane: Lejdi Gaga proslavila jubilej! (FOTO)

24.05.2021

16:45 >> 16:02

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je proslavila 10. godišnjicu svog veoma uspešnog albuma Born This Way

Žurka samo za vakcinisane: Lejdi Gaga proslavila jubilej! (FOTO)
Copyright Printscreen Youtube/ LadyGaga

Lejdi Gaga proslavila je jubilarnu 10. godišnjicu svog veoma uspešnog albuma “Born This Way”. Ona je organizovala žurku za oko stotinak ljudi, koji su prethodno bili vakcinisani protiv virusa COVID-19, kao i sama pevaica i njeni saradnici, što je bio dodatni povod ovog slavlja.

“Born This Way”, moja pesma i album inspirisani su Karlom Binom, gej crncem koji je verski aktivista, koji je pevao i propovedao o tome da je “rođen takav”. Njegov rad datira iz 1975. godine, 11 godina pre mog rođenja.

Hvala vam na decenijama neumoljive ljubavi, hrabrosti i razloga za pevanje. Svi možemo osetiti radost, jer zaslužujemo radost. Zato što zaslužujemo pravo da nadahnemo toleranciju, prihvatanje i slobodu za sve – napisala je Gaga posvetu fanovima.

– Ovaj album mi je promenio život, Hvala ti za ovaj album, Najbolji album ikada – bili su samo neki od komentara obožavatelja.

Printscreen Instagram/LadyGaga

Podsetimo, Lejdi Gaga ovom pesmom podsetila je milione fanova širom sveta šta prihvatanje i samoosnaživanje donosi. Mnogima je ova pesmu davala i daje snagu da priznaju svoja opredeljenja i izbore, a najpre ih kao takve prihvate, te svoj život učine srećnijim.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike