Silovao me je pa ostavio trudnu ispred kuće mojih roditelja! Lejdi Gaga: Tad sam imala 19, a još me je sramota!

21.05.2021

19:16

0

Autor: Milica Gudžulić

Pevačica je po prvi put javno progovorila o drami s jednim muzičkim producentom, posle koje je veoma mlada ostala i u drugom stanju

Lejdi Gaga Profimedia

Lejdi Gaga je u dokumentarnom serijalu Opre Vinfri i princa Harija, „The me you can’t see “, koji se bavi mentalnim zdravljem, progovorila javno o velikoj drami koju je doživela s devetnaest godina. Tada, izvesni muzički producent silovao je pevačicu, nakon čega je ostala i u drugom stanju. Trudnu i izmučenu, ostavio ju je na uglu porodične kuće, što nema koga, sa druge strane, nije ostavilo bez reči. U potresnoj ispovesti, takođe muzička zvezda naglasila je da se i danas bori s crnim mislima, kao i da joj je veoma teško da objasni kako joj je to loše kad, naizgled, ima sve.

– Imala sam 19 godina i radila u tom poslu, a producent mi je rekao: „Skidaj odeću.” Ja sam rekla: „Ne” i onda sam samo otišla, a on mi je rekao da će spaliti svu moju muziku. I nije se zaustavio. Nije prestajao da pita. Samo sam se ukočila, ni ne sećam se svega… – počela je ona, naglasivši da je bila doživela i nervni slom posle traume, a zatim se i mučila s posttraumatskim sindromom: Prvo sam bila puna bola, zatim sam otupela, a onda sam nedeljama bila bolesna. Shvatila sam da je to ista vrsta boli koju sam osećala kad me osoba koja me silovala ostavila trudnu na uglu ispred kuće mojih roditelja jer sam povraćala, osećala mučninu. To se događalo jer sam bila zlostavljana i jer sam mesecima bila zatvorena u studiju. Imala sam totalno psihotičnu pauzu i par godina nisam bila svoja. I danas kada osećam bol, to je ista ta bol nakon silovanja. Imala sam toliko magnetnih rezonanci i skeniranja koja nisu pokazala ništa, ali telo pamti – tvrdi Gaga.

Razmišljala i o samopovređivanju

– Čak i ako imam šest dobrih meseci, dovoljan mi je jedan loš dan da se osećam grozno. I kad kažem da se osećam grozno, mislim da želim da se ubijem. Misli o umiranju… Pitala bih se da li ću to ikada uraditi. Naučila sam sve načine da se izvučem iz tog razmišljanja… Znate zašto nije dobro samopovređivati se? Zato što se posle osećaš još gore. Misliš da će ti biti bolje jer nekom pokazuješ: „Gledaj, boli me! Ali to ne pomaže – iskrena je bila ona. 

Zatim, naglasila je kako joj ne treba nikakvo sažaljenje – nada se samo da će makar jednoj osobi pomoći svojim potresnim priznanjem.

– Ne pričam ovo da bih izazvala sažaljenje. Iskreno, ovo je veoma teško priznati. Još uvek osećam sramotu zbog toga. Kako da objasnim ljudima da imam privilegije, novac, imam moć, a osećam se jadno? Kako? Ne želim da ova priča izazove suze sažaljenja. Dobro sam. Želim da ova priča otvori srce za nekog drugog. Kažem vam: prošla sam to i tim ljudima je potrebna pomoć. Moje isceljenje mi daje mogućnost da pričam o tome – zaključila je zvezda.

Lejdi Gaga Profimedia

Inače, Gaga je prvi put otkrila javno da je silovana 2014, u razgovoru sa Hauardom Sternom.

– Bila sam senka same sebe. Nikome za to nisam rekla nekih sedam godina. Nisam znala kako to da prihvatim. Nisam znala kako da prestanem da krivim sebe. To me je potpuno promenilo. Promenilo je moje telo i moje misli – bilo je sve što je tada mogla da kaže.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju –24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti